PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Hayirlisiyla 2018 aycicek ekimini bitirdik
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 1218246" data-attributes="member: 25443"><p>Bereketli olsun</p><p>Çiçek ben ekmiyorum hayvancilik olunca bugday arpa dar yaprak ilaç kullanmadan sonra üçüncü yil boş bırakıp kendiliğinden cikan yabani yulaf ve kara cimi biçip sonra sürüp birakiyorum</p><p>Ama çiçek yeri azot bıraktığı icin çok başka </p><p>Çicek olmadan buğday verimi çok düşüyor ve hastalıklara karşı dayanıksız oluyor</p><p>Eskiden babamlar son baharda ve ilk baharda iki defa pulluk ile sürüyorlardi cicek yerlerini daha başarılı idi o işçilik bir çok yönden</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 1218246, member: 25443"] Bereketli olsun Çiçek ben ekmiyorum hayvancilik olunca bugday arpa dar yaprak ilaç kullanmadan sonra üçüncü yil boş bırakıp kendiliğinden cikan yabani yulaf ve kara cimi biçip sonra sürüp birakiyorum Ama çiçek yeri azot bıraktığı icin çok başka Çicek olmadan buğday verimi çok düşüyor ve hastalıklara karşı dayanıksız oluyor Eskiden babamlar son baharda ve ilk baharda iki defa pulluk ile sürüyorlardi cicek yerlerini daha başarılı idi o işçilik bir çok yönden [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Hayirlisiyla 2018 aycicek ekimini bitirdik
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt