PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Hayvan üretim kredisi hakkında
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ecoal" data-source="post: 1287535" data-attributes="member: 83408"><p>Haziranda yem kredisi kullandım 100 baş hayvanım vardı irili ufaklı kar zarar getiren hayvanları tespit ettiler 28 adetini satmamı veya başkasına devretmemi söylediler ( zarar ettiren 13 ay altı dişiler) arkadaşımın üzerine geçirdim onları kalan 62 adeti için Tarsimden sigortalattırdılar kullanacağım krediden düşüyorlar tutarı sonra ipotek aldılar çiftliğin ve evimi daha sonra başka düşük faizli kredilerden kredi bitene kadar kullanmayacağına dair bir sözleşme imzalatıyorlar sonra ipotek aldıkları çiftliği ve evide sigortalıyorlar yangına hırsızlığa vs vs ye karşı çiftlik için paratoner, yangın tüpleri, yangın hortumu isteniyor eğer sağlayamazsan 60 gün müddet veriyorlar. Bu kısım sadece sigorta için eğer yarın birgün yangın çıkarsa ücreti ödemiyorlar en son ise proforma fatura istediler onuda yemciden aldım onun hesabına geçtiler parayı 100k ya kadar 0 faiz 18 ay sonra ödemeli 100k üstü 18 ay sonunda ödeyeceğin faiz %4</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ecoal, post: 1287535, member: 83408"] Haziranda yem kredisi kullandım 100 baş hayvanım vardı irili ufaklı kar zarar getiren hayvanları tespit ettiler 28 adetini satmamı veya başkasına devretmemi söylediler ( zarar ettiren 13 ay altı dişiler) arkadaşımın üzerine geçirdim onları kalan 62 adeti için Tarsimden sigortalattırdılar kullanacağım krediden düşüyorlar tutarı sonra ipotek aldılar çiftliğin ve evimi daha sonra başka düşük faizli kredilerden kredi bitene kadar kullanmayacağına dair bir sözleşme imzalatıyorlar sonra ipotek aldıkları çiftliği ve evide sigortalıyorlar yangına hırsızlığa vs vs ye karşı çiftlik için paratoner, yangın tüpleri, yangın hortumu isteniyor eğer sağlayamazsan 60 gün müddet veriyorlar. Bu kısım sadece sigorta için eğer yarın birgün yangın çıkarsa ücreti ödemiyorlar en son ise proforma fatura istediler onuda yemciden aldım onun hesabına geçtiler parayı 100k ya kadar 0 faiz 18 ay sonra ödemeli 100k üstü 18 ay sonunda ödeyeceğin faiz %4 [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Hayvan üretim kredisi hakkında
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt