PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
hayvan varlığı neden azalıyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kemal0103" data-source="post: 1434169" data-attributes="member: 81892"><p>Hocam bana kızmayın askeri ücrete çalışmak istedim işe girdim.</p><p>ve çevremdeki çalışan arkadaşlar çok kafa ağrıttı köylü nankör vs laflar duydum ben sıcağın altında rezillik çekiyorum yetmiyor işe gidiyorum yetmiyor gece balya işi ile uğraşıyorum yetmiyor kar kış demeden her çiftçi arkadaşım gibi rezillik çekiyorum.</p><p>adam bana nankör diyor yeri geliyor 3 ay hiç sosyal aktivitem olmuyor adam kafede çay içiyor geziyor yiyor içiyor bide bana nankör diyor hayatında bir kitap sayfası okumamış adamlar laf yapıyor.</p><p>allaha şükür elimizde var üzerine de koyuyoruz hamd olsun ama bana nankör diyemez bir tatile gidemedi diye isyan edenler.</p><p>ben çoğunluğa sözüm zorlukların farkında olan insanlarımıza elim pençe divan başka ne diyeyim.</p><p>şimdi şunu da söyleyeyim elimdekini satsam bankaya faize koysam şart olsun şu anki durumumuzdan bin kat iyi olur ama muhafazakar bir aile olunca olmuyor zaten alın tersiz bir kazanç bence doğru degil.</p><p>ben ülkemin her kesminin iyi olmasını isteyen bir insanım topraksız vatan olmaz diyorum. umarım anlarsınız.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kemal0103, post: 1434169, member: 81892"] Hocam bana kızmayın askeri ücrete çalışmak istedim işe girdim. ve çevremdeki çalışan arkadaşlar çok kafa ağrıttı köylü nankör vs laflar duydum ben sıcağın altında rezillik çekiyorum yetmiyor işe gidiyorum yetmiyor gece balya işi ile uğraşıyorum yetmiyor kar kış demeden her çiftçi arkadaşım gibi rezillik çekiyorum. adam bana nankör diyor yeri geliyor 3 ay hiç sosyal aktivitem olmuyor adam kafede çay içiyor geziyor yiyor içiyor bide bana nankör diyor hayatında bir kitap sayfası okumamış adamlar laf yapıyor. allaha şükür elimizde var üzerine de koyuyoruz hamd olsun ama bana nankör diyemez bir tatile gidemedi diye isyan edenler. ben çoğunluğa sözüm zorlukların farkında olan insanlarımıza elim pençe divan başka ne diyeyim. şimdi şunu da söyleyeyim elimdekini satsam bankaya faize koysam şart olsun şu anki durumumuzdan bin kat iyi olur ama muhafazakar bir aile olunca olmuyor zaten alın tersiz bir kazanç bence doğru degil. ben ülkemin her kesminin iyi olmasını isteyen bir insanım topraksız vatan olmaz diyorum. umarım anlarsınız. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
hayvan varlığı neden azalıyor
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt