PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
Hayvancılık Ruhsatı? Çadır Kullanmak? Yardım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci83" data-source="post: 1213067" data-attributes="member: 57302"><p>Arazi, ova ilan edilen arazi sınırları içerisinde değilse %8 ini tarım dışına çıkarabiliyorsun. </p><p>Bakıcı evini betonarme yapacağın için yasal prosedürü işletmen gerekir diye tahmin ediyorum. Hatvan bakacağın alanı da tarım dışında değerlendireceğin için emin olmamakla beraber izin prosedürünü işletmen gerekir diye tahmin ediyorum. </p><p></p><p>İlk olarak belediyeye gidip ben bu araziye bunu yapmak istiyorum diye sor. Onlar senden aplikasyon ölçümü isteyecekler. Bunu anlaşmalı lihkap(harita) büroları 1000-1500 tl civarına yapar. 25-30 dönüm için yazıyorum.</p><p>Sonra belediyeye o alana kaç m2 ne yapmak istiyorsan dilekçe olarak ölçümle beraber veriyorsun. Belediye senin adına 13 kurumdan görüş istiyor.</p><p>Mesela dsi den orada ilerleyen zamanda bir baraj olup olmayacağı, yada temiz su kaynaklarına zarar verip-vermeyeceği gibi konulardan sebep...</p><p>İl tarım, il çevre, toplum sağlığı merk. Askeriye gibi kurumlar. Hepsi olumlu görüş verirse belediye sana imar izni veriyor ve yapıyorsun. Bu yazdığım imar olmayan bir tarla için işleyen süreç.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci83, post: 1213067, member: 57302"] Arazi, ova ilan edilen arazi sınırları içerisinde değilse %8 ini tarım dışına çıkarabiliyorsun. Bakıcı evini betonarme yapacağın için yasal prosedürü işletmen gerekir diye tahmin ediyorum. Hatvan bakacağın alanı da tarım dışında değerlendireceğin için emin olmamakla beraber izin prosedürünü işletmen gerekir diye tahmin ediyorum. İlk olarak belediyeye gidip ben bu araziye bunu yapmak istiyorum diye sor. Onlar senden aplikasyon ölçümü isteyecekler. Bunu anlaşmalı lihkap(harita) büroları 1000-1500 tl civarına yapar. 25-30 dönüm için yazıyorum. Sonra belediyeye o alana kaç m2 ne yapmak istiyorsan dilekçe olarak ölçümle beraber veriyorsun. Belediye senin adına 13 kurumdan görüş istiyor. Mesela dsi den orada ilerleyen zamanda bir baraj olup olmayacağı, yada temiz su kaynaklarına zarar verip-vermeyeceği gibi konulardan sebep... İl tarım, il çevre, toplum sağlığı merk. Askeriye gibi kurumlar. Hepsi olumlu görüş verirse belediye sana imar izni veriyor ve yapıyorsun. Bu yazdığım imar olmayan bir tarla için işleyen süreç. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
Hayvancılık Ruhsatı? Çadır Kullanmak? Yardım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt