PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Hayvanlarım için ne kadar yer ekmem gerekir?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Serdar17" data-source="post: 1068136" data-attributes="member: 75282"><p>Abi ben üniversite son sınıf öğrencisiyim. Kamu yönetimi okuyorum ama benim gönlümde tarım ve hayvancılık var. Devlet dairesinde bi odanın içinde ömrümü çürütmek istemiyorum. Krediyle giricem bu işe bu yüzden birazda korkuyorum ama bu da işe dört elle sarılmamı sağlıycak. O yüzden şimdiden ne kadar kabataslak bi şeyler öğrenirsem kafamda ona göre planlar yapıcam. Mesela senin kaç hayvanın var ve ne kadar yer ekiyosun? Ben reygrass ekmeyi düşünüyorum mesela. Çan Biga taraflarında eken var mı biliyo musun?</p><p> Ben gerek kitaplardan gerekse internetten kısacası bu konuda faydalanabileceğim neresi varsa faydalanıyorum öğreniyorum. Ama senin gibi bu işin içinde olan abilerimden sizlerin deneyimlerinizden yararlanmak bana daha çok şey katacağına inanıyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Serdar17, post: 1068136, member: 75282"] Abi ben üniversite son sınıf öğrencisiyim. Kamu yönetimi okuyorum ama benim gönlümde tarım ve hayvancılık var. Devlet dairesinde bi odanın içinde ömrümü çürütmek istemiyorum. Krediyle giricem bu işe bu yüzden birazda korkuyorum ama bu da işe dört elle sarılmamı sağlıycak. O yüzden şimdiden ne kadar kabataslak bi şeyler öğrenirsem kafamda ona göre planlar yapıcam. Mesela senin kaç hayvanın var ve ne kadar yer ekiyosun? Ben reygrass ekmeyi düşünüyorum mesela. Çan Biga taraflarında eken var mı biliyo musun? Ben gerek kitaplardan gerekse internetten kısacası bu konuda faydalanabileceğim neresi varsa faydalanıyorum öğreniyorum. Ama senin gibi bu işin içinde olan abilerimden sizlerin deneyimlerinizden yararlanmak bana daha çok şey katacağına inanıyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Hayvanlarım için ne kadar yer ekmem gerekir?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt