PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Hayvanlarım için ne kadar yer ekmem gerekir?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 1068150" data-attributes="member: 25443"><p>Ben hostein bakiyorum bizde oyle yeni yeni simental basladi</p><p>Rakkam soylemiycem kafa karistirir benim ektigim arazi kirac koyunda var biraz cok arpa yulaf bugday ekiyorum</p><p>Senin yasin da bu is hayal olsada su an olmaz diye bir sey yok</p><p>Memurlugun derdi baska bi isin daha baska</p><p>Bu istede izin yok birileri olacak basinda bakim saati hemde bilgili tecrubeli birileri</p><p>Bakici yada isletme sahibi bilgisiz tecrubesiz olursa hic olmayacak basit hatalar olur</p><p>Hem memurlugu hem bu isi basarabilen bir kac kisi taniyorum insan is degistirince dinlenirmis</p><p>Aileden gelen imkanlar var benim ve bu isi yapan bir cok tanidigin</p><p>Yada belli bir iste basarili olup bu ise yatırım yapanlar var bunu tavsiye ederim </p><p>Imkan isi hayvancilik heleki buyuk bas </p><p>Toprak uygun iklim bilgi tecrube olmali</p><p>Sıfırdan baslamak cok zor olmazda degil ama zor</p><p>Sana okulu bitirip meslek sahibi olmani tavsiye ederim</p><p>Sonra hobi olarak baslarsin bu ise hem kafan dinlenir</p><p>Herkes yapmaya caliyor hayvancilik cogalinca karliligi azalir boyle gitmeyebilir</p><p>Bu ise baslayip cok madur olanlar gordum ama elinde baska meslek olursa garanti olur</p><p></p><p></p><p><a href="http://r.tapatalk.com/byo?rid=89954" target="_blank">TrakKulüp Mobil Uygulaması</a> kullanılarak gönderilmiştir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 1068150, member: 25443"] Ben hostein bakiyorum bizde oyle yeni yeni simental basladi Rakkam soylemiycem kafa karistirir benim ektigim arazi kirac koyunda var biraz cok arpa yulaf bugday ekiyorum Senin yasin da bu is hayal olsada su an olmaz diye bir sey yok Memurlugun derdi baska bi isin daha baska Bu istede izin yok birileri olacak basinda bakim saati hemde bilgili tecrubeli birileri Bakici yada isletme sahibi bilgisiz tecrubesiz olursa hic olmayacak basit hatalar olur Hem memurlugu hem bu isi basarabilen bir kac kisi taniyorum insan is degistirince dinlenirmis Aileden gelen imkanlar var benim ve bu isi yapan bir cok tanidigin Yada belli bir iste basarili olup bu ise yatırım yapanlar var bunu tavsiye ederim Imkan isi hayvancilik heleki buyuk bas Toprak uygun iklim bilgi tecrube olmali Sıfırdan baslamak cok zor olmazda degil ama zor Sana okulu bitirip meslek sahibi olmani tavsiye ederim Sonra hobi olarak baslarsin bu ise hem kafan dinlenir Herkes yapmaya caliyor hayvancilik cogalinca karliligi azalir boyle gitmeyebilir Bu ise baslayip cok madur olanlar gordum ama elinde baska meslek olursa garanti olur [URL=http://r.tapatalk.com/byo?rid=89954]TrakKulüp Mobil Uygulaması[/URL] kullanılarak gönderilmiştir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Hayvanlarım için ne kadar yer ekmem gerekir?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt