Hema 3855-3860

Hema 3855-3860 ile ilgileniyorum. Hakkında bilgilerinizi paylaşılmasını istiyorum.

1-Pulluk performansı ve yakıtı.
2-Fren performansı
3-Yük çekme performansı.
vb.gibi.

Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

Ynt: Hema 3855-3860

kendi emsallerinde üstündür pullukta olsun cekişde olsun ama temizini bul masraf etmeden binecegin bir hema almaya bak biz tan 15 sene kullandık bu hemalar alısınca cok seversin

Arkadaşım Ben geçen yaz aldım rutin bakım yaptım motor yağı şanzuman yağı filtreleri vs 3'lü 12" pulluk ile beraber seri 2 de çok rahat çift sürebiliyorsun ortalama 30 dönüm arazide 45 lt mazot yakiyor bizim insanımız toplama motor diyip kötülüyor ama bence cok guzel ve seri bir traktör motor tumosan sanzuman difransiyel ford yağlı fren hidrolik direksiyon kontakdan stop kafa kaldırma yok 5 ton tankeri çok rahat çekiyor insanlarımız daha ne istiyor neden kötülüyor anlam veremiyorum çok oynanmamış bir traktör bulursanız uzun seneler çok rahat kullanabilirsiniz...
39084
20181029_135809.jpg

Arkadaşım Ben geçen yaz aldım rutin bakım yaptım motor yağı şanzuman yağı filtreleri vs 3'lü 12" pulluk ile beraber seri 2 de çok rahat çift sürebiliyorsun ortalama 30 dönüm arazide 45 lt mazot yakiyor bizim insanımız toplama motor diyip kötülüyor ama bence cok guzel ve seri bir traktör motor tumosan sanzuman difransiyel ford yağlı fren hidrolik direksiyon kontakdan stop kafa kaldırma yok 5 ton tankeri çok rahat çekiyor insanlarımız daha ne istiyor neden kötülüyor anlam veremiyorum çok oynanmamış bir traktör bulursanız uzun seneler çok rahat kullanabilirsiniz...Ekli dosyayı görüntüle 39084Ekli dosyayı görüntüle 39084
Motorun tümosan olması iyiymiş de diğer akşamlarını bulmak zor oluyor mu fren baskı balata şanzıman gibi