PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Fotoğraflar (Çekimler)
HER YÖNÜYLE TÜMOSAN 75 80 DTK & [A]N[A]Y[U]R[T]L[U]
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 239602" data-attributes="member: 2401"><p><strong>[PLAIN]Ynt: HER YÖNÜYLE TÜMOSAN 75 80 DTK & [A]N[A]Y[U]R[T]L[U][/PLAIN]</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>kardeşim benim ne vaktim var nede traktörünü görmek için oraya gelirim ben erkunt fanatigide degilim.. sen benim yorumlarımı paylaşımlarımı takip etseydin bunu bana demezdin.. bence sen 285 fatanikligini bırak ben burda erkuntun herseyini yazıyorum.. bizde same de var onun da her seyini yazıyorum.. daha burda kimse bana şu konuyu abartıyosun demedi.. ama sen tam bir fanatiksin artık senin yorumlarını ona göre değerlendirecegim.. siteye yararlı biri olabilirdin diye düşünüyordum ama bu kadar fanatik biri bence kendi traktörünü övmekten baska yarar saglayamaz.. bu sitede 100 lerce 285 kullanmış adam var sen herkese göre abartı geliyorsun artık bunu anla.. benim erkunttan önce td85 turbosuzumuz da vardı onun ben tum eksi yönlerini yazdım hatta burda çözumde aradım şuan eniştemde o traktör.. same ve erkunt içinde tum yorumlarım objectiftir.. yorumlarımın hepsinin arkasındayım.. benim yaptıgım yorumu burdaki tum erkunt kullanıcıları onaylar fakat snein yorumlarını 285 s sahipleri bile onaylamadı sen hala sen fanatiksin ben dilim diyorsun.. neyse bu konuyu fazla uzatmayalım.. değmez bu konu için seninle tatışmayalım.. iyi akşamlar diliyorum..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 239602, member: 2401"] [b][PLAIN]Ynt: HER YÖNÜYLE TÜMOSAN 75 80 DTK & [A]N[A]Y[U]R[T]L[U][/PLAIN][/b] kardeşim benim ne vaktim var nede traktörünü görmek için oraya gelirim ben erkunt fanatigide degilim.. sen benim yorumlarımı paylaşımlarımı takip etseydin bunu bana demezdin.. bence sen 285 fatanikligini bırak ben burda erkuntun herseyini yazıyorum.. bizde same de var onun da her seyini yazıyorum.. daha burda kimse bana şu konuyu abartıyosun demedi.. ama sen tam bir fanatiksin artık senin yorumlarını ona göre değerlendirecegim.. siteye yararlı biri olabilirdin diye düşünüyordum ama bu kadar fanatik biri bence kendi traktörünü övmekten baska yarar saglayamaz.. bu sitede 100 lerce 285 kullanmış adam var sen herkese göre abartı geliyorsun artık bunu anla.. benim erkunttan önce td85 turbosuzumuz da vardı onun ben tum eksi yönlerini yazdım hatta burda çözumde aradım şuan eniştemde o traktör.. same ve erkunt içinde tum yorumlarım objectiftir.. yorumlarımın hepsinin arkasındayım.. benim yaptıgım yorumu burdaki tum erkunt kullanıcıları onaylar fakat snein yorumlarını 285 s sahipleri bile onaylamadı sen hala sen fanatiksin ben dilim diyorsun.. neyse bu konuyu fazla uzatmayalım.. değmez bu konu için seninle tatışmayalım.. iyi akşamlar diliyorum.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Fotoğraflar (Çekimler)
HER YÖNÜYLE TÜMOSAN 75 80 DTK & [A]N[A]Y[U]R[T]L[U]
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt