PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Herkese Var, Çiftçiye Yok Mu? (Boşanmış eşe nafakayı devlet ödeyecek)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci87" data-source="post: 1418217" data-attributes="member: 90649"><p>Abi sizin mantığınıza göre ben her sene 1 kadın değiştirsem 1 çocuk yapsam, Faturayı devlete göndersem ben bunlara bakamıyorum sen bak diye, olur tamam diyeceksiniz.</p><p></p><p>Baba öldüyse, dul ve yetim maaşı bağlanıyor. Buna hak veriyorum. Adam sigorta primi yatırmış, ona karşılık verilir. Primi yoksa bile dul ve yetimi koruyalım. Lakin adam hersene eş değiştirecek Faturayı Devlet Millet ödeyecek ne hakla bizim vergimiz bunlara harcanacak.. Yada sahte boşanma yapacak milyonlarca insan faturayı Devlet Millet ödetecek. Neden ben bunların yükünü çekeyim.</p><p></p><p>Çiftçiye yokmu derken kanunda yazan GSMH'nın %1'i hakkımızdan bahsediyorum hani hersene yarısından az aldığımız destekleri, Gübredeki faiş fiyat artışının çiftçilere getirdiği yükten bahsediyorum.</p><p></p><p>Gidip yetimin parasını çiftçiye verelim demedim. Onları koruyalımda, Neden eli ayağı tutan insanlara boşandılar diye milletin parası verilecek dedim.</p><p></p><p>Bir haksızlık(süresiz nafaka) daha büyük haksızlıkla giderilemez. Lokal bir sorun, Millete fatura edilemez. Ben kendi adıma eli ayağı tutan insanların vergilerimle bakılmasından yana değilim. Ben bunun için mi vergi veriyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci87, post: 1418217, member: 90649"] Abi sizin mantığınıza göre ben her sene 1 kadın değiştirsem 1 çocuk yapsam, Faturayı devlete göndersem ben bunlara bakamıyorum sen bak diye, olur tamam diyeceksiniz. Baba öldüyse, dul ve yetim maaşı bağlanıyor. Buna hak veriyorum. Adam sigorta primi yatırmış, ona karşılık verilir. Primi yoksa bile dul ve yetimi koruyalım. Lakin adam hersene eş değiştirecek Faturayı Devlet Millet ödeyecek ne hakla bizim vergimiz bunlara harcanacak.. Yada sahte boşanma yapacak milyonlarca insan faturayı Devlet Millet ödetecek. Neden ben bunların yükünü çekeyim. Çiftçiye yokmu derken kanunda yazan GSMH'nın %1'i hakkımızdan bahsediyorum hani hersene yarısından az aldığımız destekleri, Gübredeki faiş fiyat artışının çiftçilere getirdiği yükten bahsediyorum. Gidip yetimin parasını çiftçiye verelim demedim. Onları koruyalımda, Neden eli ayağı tutan insanlara boşandılar diye milletin parası verilecek dedim. Bir haksızlık(süresiz nafaka) daha büyük haksızlıkla giderilemez. Lokal bir sorun, Millete fatura edilemez. Ben kendi adıma eli ayağı tutan insanların vergilerimle bakılmasından yana değilim. Ben bunun için mi vergi veriyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Herkese Var, Çiftçiye Yok Mu? (Boşanmış eşe nafakayı devlet ödeyecek)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt