Hidrolikli orta kol

1 ay oldu hidrotelli marka aldım. 7.5 ton kaldırma kapasitesi var kaynaksız. yalnız traktörün orta koluna göre ölçü verdim gelen ortakol kısa geldi tekrar yolladım 65 cm olanını aldım. biraz ağır ama çok memnunum.

Hidrolikli orta kol boyu şöyle tespit edilebilir.
1) Mevcut (standart) orta kolu tamamen kapalı hale getirin.
2) Kafalardaki iki delik arası mesafeyi ölçün.
3) Bu ölçü sizin tarktörünüze uygun hidrolikli orta kol ölçüsüdür.

Merhaba acaba nerden aldınız fiyat nedir birde fiat 55-56 traktöre kaç cm oluyor bilginiz var mı
hidrotelli nin kendi sitesinden aldım 540 liraya valla hocam ben kendi ortakolumu ölçtüm. 54 cm geldi. siparişi verdim kısa geldi.(hidrolik ortakol tek taraflı uzadığı için)değişime yollayıp 65 cm olanını aldım. yan kolların nekadar uzun olduguna bakarak almak lazım bence.

Hidrolikli orta kol boyu şöyle tespit edilebilir.
1) Mevcut (standart) orta kolu tamamen kapalı hale getirin.
2) Kafalardaki iki delik arası mesafeyi ölçün.
3) Bu ölçü sizin tarktörünüze uygun hidrolikli orta kol ölçüsüdür.
haklısınız ölçü sistemi böyle fakat bu sistemde yanlış bence. mekanik ortakol iki taraflı uzuyor. hidrolik orta kol tek taraflı uzuyor. o yüzden standart ölçüden uzun almak gerekiyor.

Ben 2017 yılında hidrotelli aldım en ufak sorun yaşamadım üstün körü savunmuyorum sorun yaşayanlarda vardır. Orjinal kolun ölçüsünden 5 cm fazla alın. Bendeki 60 cm tam açılınca 83 oluyor

Ekipman terazide iken pistonun yarısı dışarıda kalacak şekilde orta kolun boyu tespit edilmelidir.
Pulluğu yere dikerken ve asansör kepçe kullanırken gerekli oluyor.
Tiller kullanırken hidrolik kolların takıldığı pim delikleri önde orta kol bağlantısı biraz geride olabiliyor.
Kancalı, kurt ağzı kolların rahat takılması için yapılır.
Ekipmanında bağlantı uzaklığına bakılarak mesafe ölçümü yapınız.