hidrolikten gelen sesin sebebini bulduk

arkada ağır bi ekipman takılıyken yolda seyir halinde sarsıntı olduğun da hidrolik ötüyordu. [size=10pt]koltuğun altında sağ tarafta 27 lokma ile sökülen bi emniyet valfi ...[/size] fiyatı sadece 40 tl. değiştirdim. denedim sonuç mükemmel ses falan kalmadı :)

Ynt: hidrolikten gelen sesin sebebini bulduk

saol dostum :)

iyi oldu walla artık traktörü değiştirmeyi falan düşünmüyorum. bi kusuru yok çok şükür. daha çok ekmeğin yemek istiyorum :)

gel abi seninle alalım sıfır tümosan... bakarsın iki tane alırız diye indirimde yaptırırız:D

maygun10 link=topic=36670.msg310114#msg310114 date=1290802420' Alıntı:
Eline sağlık. dahi gibisin maşallah.

yok be abi ne dahisi :)

sadece kullandığım makinenin sesini her zaman dinlerim. her ses ayrı bi sebepten gelir

doganbey1 link=topic=36670.msg310047#msg310047 date=1290789775' Alıntı:
gel abi seninle alalım sıfır tümosan... bakarsın iki tane alırız diye indirimde yaptırırız:D

yok be doğanım ne yapıcan tümosanı. çok problemliymiş tümosanlar.

neden be abim neleri varmış. bizim burdaki bayi motor yetiştiremiyor. gelen motor gidiyor köylere:D

öyle burda da öyle ama . çabuk dağılıyo diyolar yaw. hidrolikleri falan steyr gibi değildir ararsın steyr i :)