PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Tarlalar
Hisseli tapuya diğer hissedar başkasına satabilir mi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="agusta80" data-source="post: 1221658" data-attributes="member: 3405"><p>Selamlar </p><p>Mümkünse anlaşıp alın işiniz mahkemeye kalırsa zor</p><p>4 yıldır uğraşıyorum mahkemelerde hissemizi emlakçı aldı. Şufayı da kaybettik. </p><p>Türkiyede zor bu işler 5bin değil 50 fazla ver al</p><p>Ayrıca türkiyede açılan şufa davalarının büyük kısmı fiili bölünme sebebiyle kaybediliyor. </p><p>Fiili bölünmeyi araştırınız.</p><p>Kanunda geçmez lakin yargıtay içtaarıdır iyi niyet karinesine uymadığından hissidera vermez araziyi..</p><p>Toprak koruma kanunu işlemez o duruşmalarda kim güçlüyse o alır araziyi birde bizimki gibi değerliyse bittin..</p><p>100 bin liraydı arazi anlaştığımda dedemden kalan hisse 1 dönüm</p><p>Emlakçı habersiz 200 veemiş 140 göstermiş tapuda şimdi benden 350 istiyor şüfa açtım kaybettim </p><p>Hakim siz bölüp satmışsınız şüfa olmaz diyor.</p><p>Ayrıca adamları döwdüğüm içinde tehdit dawası açtılar. Birde o var </p><p>Ben onları öldürsem ömürboyu onlar beni öldürse 6 ay yatar [emoji120]ah benim uğrunda şehitler verilen güzel vatanım kimlerin elinde.. demeden yapamıyorum..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="agusta80, post: 1221658, member: 3405"] Selamlar Mümkünse anlaşıp alın işiniz mahkemeye kalırsa zor 4 yıldır uğraşıyorum mahkemelerde hissemizi emlakçı aldı. Şufayı da kaybettik. Türkiyede zor bu işler 5bin değil 50 fazla ver al Ayrıca türkiyede açılan şufa davalarının büyük kısmı fiili bölünme sebebiyle kaybediliyor. Fiili bölünmeyi araştırınız. Kanunda geçmez lakin yargıtay içtaarıdır iyi niyet karinesine uymadığından hissidera vermez araziyi.. Toprak koruma kanunu işlemez o duruşmalarda kim güçlüyse o alır araziyi birde bizimki gibi değerliyse bittin.. 100 bin liraydı arazi anlaştığımda dedemden kalan hisse 1 dönüm Emlakçı habersiz 200 veemiş 140 göstermiş tapuda şimdi benden 350 istiyor şüfa açtım kaybettim Hakim siz bölüp satmışsınız şüfa olmaz diyor. Ayrıca adamları döwdüğüm içinde tehdit dawası açtılar. Birde o var Ben onları öldürsem ömürboyu onlar beni öldürse 6 ay yatar [emoji120]ah benim uğrunda şehitler verilen güzel vatanım kimlerin elinde.. demeden yapamıyorum.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Tarlalar
Hisseli tapuya diğer hissedar başkasına satabilir mi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt