PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Hisseli tarlada diğer hissenin hazineden alınması
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Eray G." data-source="post: 1349048" data-attributes="member: 87639"><p>Merhaba. Yıllardır ecremisilini ödediğimiz tarlayı Uzun vadede yatırım için aldık. Tarla toplamda 86 dekar biz milli emlaktan 41 dekarını aldık. Diğer kiracı kiralamaya devam ediyor. Hazineden aldığımız için 30 yıl içinde 1000-5000lik planlarda imara açılırsa o zaman ki bedel - şimdiki ödediğimiz bedel farkını ödeyeceğiz. Sıkıntı şurada. </p><p>Arsa hisseli olduğu için uzun vadeli tarımsal yatırım sıkıntı olur mu? </p><p>Ben ceviz dikersem oraya İlerde diktiğim cevize ortak olabilir mi? </p><p>Hissedar olduğum için izale-i şuyu davası açabilir miyim? </p><p>Diğer hissesi milli emlak bana satar mi? </p><p>Onun kirasını üstüme alabilir miyim? </p><p></p><p>Milli emlakın Ankara’daki yerine gidip soracağız lakin gitmeden önce böyle bir şey tecrübe eden oldu mu sormak istedim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Eray G., post: 1349048, member: 87639"] Merhaba. Yıllardır ecremisilini ödediğimiz tarlayı Uzun vadede yatırım için aldık. Tarla toplamda 86 dekar biz milli emlaktan 41 dekarını aldık. Diğer kiracı kiralamaya devam ediyor. Hazineden aldığımız için 30 yıl içinde 1000-5000lik planlarda imara açılırsa o zaman ki bedel - şimdiki ödediğimiz bedel farkını ödeyeceğiz. Sıkıntı şurada. Arsa hisseli olduğu için uzun vadeli tarımsal yatırım sıkıntı olur mu? Ben ceviz dikersem oraya İlerde diktiğim cevize ortak olabilir mi? Hissedar olduğum için izale-i şuyu davası açabilir miyim? Diğer hissesi milli emlak bana satar mi? Onun kirasını üstüme alabilir miyim? Milli emlakın Ankara’daki yerine gidip soracağız lakin gitmeden önce böyle bir şey tecrübe eden oldu mu sormak istedim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Hisseli tarlada diğer hissenin hazineden alınması
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt