hız göstergesinin ibresi titriyor

benim traktörün (fiat 60-56s)hız göstergesinin ibresi titrıyor kaçla gittiğini gösteriyor fakat sabit durmuyor titriyerek artıyor neden acaba ?

Ynt: hız göstergesinin ibresi titriyor

hız göstergesi derken fiat pandanın mı 60-56 nın ole bi aksmı yok bildiğim kadarı ile :S noo*-*- ;D

bildiğim kadarıyla hız göstergesi yok motor devir saatidir o titremenin nedenide muhtemelen motordan hareketi göstergeye veren teldendir

önce teli kontrol et/değiştir,sonra adaptörü kontrol et/değiştir olmassa saatte sorun vardır.orjinal saat yok işin en kötü tarafıda bu.mf 185 liğim var saatten çok çektim.bu sene 100tl ye bi saat buldumda rahatladım.

zerenler42 link=topic=61743.msg686477#msg686477 date=1358279772' Alıntı:
sanayıye gıt arkadas.motorun bıyerlerıne para sıkısmıstır zuha-*-s zuha-*-s
zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

Bizim tt 65 ' inde devir ibresi titriyor. Rölantide daha çok gaz verirken çok az bi titremesi var. O titremenin motorla bi alakası yok. Bizim traktördede eskiden belli titriyor. Göze pek hoş görünmesede bir zararı olmaz...

Sorun telde ama kafaya takılcak bir durum değil bizimkide yapıyor Üfleme müfleme yok yaklasık 2000saattirde titriyor biz alıştık artık ibre kendi düşünsün :))))

devir saat göstergesinin telin ucunda dişli var birisi kırılmıştır atlama yaptıgı için titriyor teli degiştir düzelir