PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Holder İlaçlama Meme başlıgı önerisi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="murathancglk" data-source="post: 1423912" data-attributes="member: 87185"><p>Şöyle kısaca anlatayım agrotek olana daha önce pis su çektirip ana filtreyi,memelerdeki filtreleri tıkadığım oldu ve temizleyene kadar canım çıktı 2 yıldır temiz suyla dolduruyorum çoğu toz ilacı ayrı karıştırmadan direkt olarak dolum kapağındaki süzgeçe döküp karışımını yaptırıyorum 1 kez bile tıkanma yaşamadım.Parlayan olanın şuan memelerdeki süzgeçleri yok sadece arkada 5 adet ana süzgeç var onlar filtreleme yapıyor.Şu zamana kadar 2'sinde de ilaç tortusu,pislik yüzünden tıkanma olayı yaşamadım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="murathancglk, post: 1423912, member: 87185"] Şöyle kısaca anlatayım agrotek olana daha önce pis su çektirip ana filtreyi,memelerdeki filtreleri tıkadığım oldu ve temizleyene kadar canım çıktı 2 yıldır temiz suyla dolduruyorum çoğu toz ilacı ayrı karıştırmadan direkt olarak dolum kapağındaki süzgeçe döküp karışımını yaptırıyorum 1 kez bile tıkanma yaşamadım.Parlayan olanın şuan memelerdeki süzgeçleri yok sadece arkada 5 adet ana süzgeç var onlar filtreleme yapıyor.Şu zamana kadar 2'sinde de ilaç tortusu,pislik yüzünden tıkanma olayı yaşamadım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Holder İlaçlama Meme başlıgı önerisi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt