Holder

Hangi holderi kullanıyorsunuz?Bir probleminiz var mı kullandığınız holderden yana bizde karaoğlu var 600 lt memnunuz ama eskidi artık değiştirmeyi planlıyoruz...

Ynt: Holder

daha dün bir tane holder aldım, karaoğlu ile öntar arasında biraz düşünmek zorunda kaldım. karşılaştırmalarımızın sonunda öntar ağır bastı ve 800 lt. plastik gövdeli pistonlu öntar aldım. daha öncede markasını bilmediğim bir makina var ama en az 20 senelik laçkalaşsada halende kullanıyoruz,

karşılaştırmalarım şöyleydi,,

karaoğlu 800 lt fiber kasa öntar 800 lt plastik kasa
pompa basınçı 50 bar pompa basıncı 50 bar
pompa debisi 75 lt pompa debisi 115 lt
pompası hava tüplü hava tüpsüz direk
memeleri demir memeleri demir
basınç ayar yeri döküm basınç ayar döküm
pistonlu pistonlu
şasisi fena değil şasi borusu fena değil
fiyatı: 4200 tl fiyatı: 3000 tl

aslında parlayan holder makinası çok hoşuma gitti ama 5200 tl deyince satıcısı bir anda hoşlanmadığımı anlayıverdim..

gökoğlu link=topic=31068.msg263876#msg263876 date=1269468001' Alıntı:
daha dün bir tane holder aldım, karaoğlu ile öntar arasında biraz düşünmek zorunda kaldım. karşılaştırmalarımızın sonunda öntar ağır bastı ve 800 lt. plastik gövdeli pistonlu öntar aldım. daha öncede markasını bilmediğim bir makina var ama en az 20 senelik laçkalaşsada halende kullanıyoruz,

karşılaştırmalarım şöyleydi,,

karaoğlu 800 lt fiber kasa öntar 800 lt plastik kasa
pompa basınçı 50 bar pompa basıncı 50 bar
pompa debisi 75 lt pompa debisi 115 lt
pompası hava tüplü hava tüpsüz direk
memeleri demir memeleri demir
basınç ayar yeri döküm basınç ayar döküm
pistonlu pistonlu
şasisi fena değil şasi borusu fena değil
fiyatı: 4200 tl fiyatı: 3000 tl

aslında parlayan holder makinası çok hoşuma gitti ama 5200 tl deyince satıcısı bir anda hoşlanmadığımı anlayıverdim..
valla hüeyin abi ilaç gibi geldi bu mesaj tam da aklımdaki markaların karşılaştırmasını yapmışsın sağolasın :) parlayan konusunda sana katılıyorum :D

holder meselesiyle ben de ilgileniyorum 400 lük önallar var ama eskidi artık 800 lük düşünüyorum fakat ucuz olanlar hoşuma gitmiyor hoşuma giden de pahalı, bakalım ne yaparız.

rençberçiftci link=topic=31068.msg264395#msg264395 date=1269714380' Alıntı:
holder meselesiyle ben de ilgileniyorum 400 lük önallar var ama eskidi artık 800 lük düşünüyorum fakat ucuz olanlar hoşuma gitmiyor hoşuma giden de pahalı, bakalım ne yaparız.
Abi, devlet tarım makinaları yarı hibesinde bu makinada var, çok pahalı ise başvuru yapabilirsin,belkide çıkar şansı denemek lazım.