hububat prim desteklemeleri hâlâ askıya çıkmadı ne kadar alacağımı nasıl öğrenebilirim

selam aleküm arkadaslar bizim köyde hububat prim destekleri hâlâ askıya ckmadı ne kadar alcm bilmym öğrenebileceğim net adresi varmi tşekürler.?

Ynt: hububat prim desteklemeleri hâlâ askıya çıkmadı ne kadar alacağımı nasıl öğrenebilirim

vermiş olduğunuz fatura tonaj olarak ne kadarsa ,onu 5 kuruşla carpın cıkan sonuçtan % 6 düşün ne alcagınız belli olur.
hesap işini yapamazsanız .teslimetiğiniz tonaj ne kadarsa yazın .yardımcı olayım.

Ynt: hububat prim desteklemeleri hâlâ askıya çıkmadı ne kadar alacağımı nasıl öğrenebilirim

tamam ben alcam parayı kendm hesapladım 2011 yılındada askıya cıkmadı bzim 10 ton eksik çıktı itirazda edemedik o yüzdn soruyorum teşekürler

Tarım İl Müdürlüğüklerinin web sitelerinde bütün destek listeleri yayınlanıyor. En azından Aksaray bu şekilde.