IKI HAFTALIK MOTORUN KAPORTAYI HALLETTIK HEMEN

Ynt: IKI HAFTALIK MOTORUN KAPORTAYI HALLETTIK HEMEN

geçmiş olsun en kötüsüde ufacık şeye insanın gözü takılır durur artık :)
saç kaporta yapsalar keşke eskiler gibi :)

Hem hayirli olsun hem gecmis olsun ne diyelim ben burda daha onceleri cok soyledim tumosanin tekerleri camurluklari kaportanin ustune cikiyo diyede kizanlar olmustu inanmayanlar olmustu tumosan klasiklikleri bunlar iste :)

sagolun allah razı olsun. lastıklerı içe aldık pancar arasına gırsın dıye ama kaportayı yedı yenısı gelınce tekrar dışa alacagım

Y. KÖSELERLİ MUSTAFA link=topic=78693.msg931249#msg931249 date=1414698682' Alıntı:
sagolun allah razı olsun. lastıklerı içe aldık pancar arasına gırsın dıye ama kaportayı yedı yenısı gelınce tekrar dışa alacagım

Bence bu konuyu Tümosan ' a iletmelisiniz. Bu çünkü teknik bir sorun gibi gözüküyor. Eğer içe alınca kaportaya değiyorsa bu mühendislik hatası. Bunu kaputa uygun girintiyi vererek telafi etmeleri gerek. Sadece siz değil, başka kullananlarda bu sorunla karşılaşabilir. Şayet siz extreme bir şartta kullanırken bu duruma geldiyse o ayrı konu. Ama normal kullanımda olduysa gerçekten büyük bir tasarım problemi.

Traktorunuz Hayırlı Olsun Bunların Kabutta Benim Leylandın kabutu gibi adı aklıma gelmiyor şuan Saç sağlam oluyor ama bu makinada estetik olarak olmazdı