PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
İlaçlama-Gübreleme Ekipmanları
İLAÇLAMA MAKİNAMIN MEMELERİNİ YENİ SİSTEMLE YENİLEDİM.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Akifİnanç68" data-source="post: 1460420" data-attributes="member: 77558"><p>Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim. 2 hafta önce AGROER'den 110-05 kodlu kahverengi nozzleları sipariş ettim ve parçaları birleştirdim. Henüz makinanın kollarına takmadım. Şuan için tek dikkatimi çeken, beklediğimden kötü olan yönü ise içindeki küçük filtresinin alt ve üst kısmında küçük açıklıkların olması. Kendi içinde dönüyor. Biraz kurcalayınca çıkıyor. Buradan belki kaba partiküller geçebilir.</p><p></p><p>[ATTACH=full]79976[/ATTACH]</p><p></p><p>Makinadaki filtreler şu şekilde:</p><p>1 adet 40 mesh ana filtre,</p><p>4 adet 50 mesh ek hat filtresi,</p><p>33 adet 60 mesh yeni aldığım nozzleların filtresi.</p><p></p><p>Ek hat filtreleri iyi iş görüyordu geçen seneye kadar. Contaları bozulunca partikülleri kaçırıp eski tip yuvarlak püskürten nozzleları tıkıyordu. Orjinal ek filtre contası da fabrikasında bile yoktu. Konya Fuarında bu tip yerli pülverizatötlerin parçalarını fabrikalara üreten firmaları buldum ve çok ucuz bir ücret ödeyerek bu konuyu hallettim. Aynı parçaya fabrika 4 katı fiyat istiyor bilginize.</p><p></p><p>Ayrıca yeni nozzleların delikleri eskiden kullandığım geleneksel yuvarlak atan nozzlelara göre biraz daha büyükmüş. Ek filtrelerin sağlam olmasıyla ve nozzle deliklerinin büyük olmasıyla tıkanma sorununun pek olmayacağını düşünüyorum.</p><p></p><p>Önümüzdeki 2 hafta boyunca kalibrasyonları yapıp, makina için hazırladığım diğer projeleri test edeceğim. Yeni gelişmeler oldukça bu konuya yazacağım.</p><p></p><p>[ATTACH=full]79974[/ATTACH]</p><p>[ATTACH=full]79977[/ATTACH]</p><p>[ATTACH=full]79979[/ATTACH]</p><p>[ATTACH=full]79981[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akifİnanç68, post: 1460420, member: 77558"] Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim. 2 hafta önce AGROER'den 110-05 kodlu kahverengi nozzleları sipariş ettim ve parçaları birleştirdim. Henüz makinanın kollarına takmadım. Şuan için tek dikkatimi çeken, beklediğimden kötü olan yönü ise içindeki küçük filtresinin alt ve üst kısmında küçük açıklıkların olması. Kendi içinde dönüyor. Biraz kurcalayınca çıkıyor. Buradan belki kaba partiküller geçebilir. [ATTACH type="full" alt="1000008219.jpg"]79976[/ATTACH] Makinadaki filtreler şu şekilde: 1 adet 40 mesh ana filtre, 4 adet 50 mesh ek hat filtresi, 33 adet 60 mesh yeni aldığım nozzleların filtresi. Ek hat filtreleri iyi iş görüyordu geçen seneye kadar. Contaları bozulunca partikülleri kaçırıp eski tip yuvarlak püskürten nozzleları tıkıyordu. Orjinal ek filtre contası da fabrikasında bile yoktu. Konya Fuarında bu tip yerli pülverizatötlerin parçalarını fabrikalara üreten firmaları buldum ve çok ucuz bir ücret ödeyerek bu konuyu hallettim. Aynı parçaya fabrika 4 katı fiyat istiyor bilginize. Ayrıca yeni nozzleların delikleri eskiden kullandığım geleneksel yuvarlak atan nozzlelara göre biraz daha büyükmüş. Ek filtrelerin sağlam olmasıyla ve nozzle deliklerinin büyük olmasıyla tıkanma sorununun pek olmayacağını düşünüyorum. Önümüzdeki 2 hafta boyunca kalibrasyonları yapıp, makina için hazırladığım diğer projeleri test edeceğim. Yeni gelişmeler oldukça bu konuya yazacağım. [ATTACH type="full" alt="1000008220.jpg"]79974[/ATTACH] [ATTACH type="full" alt="1000008501.jpg"]79977[/ATTACH] [ATTACH type="full" alt="1000008612.jpg"]79979[/ATTACH] [ATTACH type="full" alt="1000009795.jpg"]79981[/ATTACH] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
İlaçlama-Gübreleme Ekipmanları
İLAÇLAMA MAKİNAMIN MEMELERİNİ YENİ SİSTEMLE YENİLEDİM.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt