PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
İlaçlama-Gübreleme Ekipmanları
İLAÇLAMA MAKİNAMIN MEMELERİNİ YENİ SİSTEMLE YENİLEDİM.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="gkhAn" data-source="post: 1460724" data-attributes="member: 26434"><p>@Akifİnanç68 Merhaba arkadaşım,</p><p>Trakya' dan selamlar. Çok uzun zamandan beri tahminen 6 sezondur ithal TFA 11004 kullanıyorum 2 sezon öncede Agroer in 11004 ünü aldım aralarında kullanım farkı olarak çok büyük far gözlemlemedim.</p><p> </p><p>Asıl benim sizlere iletmek istediğim tecrübemden bahsedeyim, geçen sezonlara kadar 4 barda attım iyi diye kendimi avuttum. ( 4 barda ne otta nede fungusal hastalıkta ilaçlamadan dolayı bir problem görmedim.) Nozul ların kullanımı hakkında yurt dışı kaynaklarda ve videolar da araştırırken bir pdf e denk geldim sizde bir inceleyin deyim. Özellikle 05 aldığınız için damla boyutunun önemli olduğunu unutmayın.</p><p></p><p>Uzun lafın kısası bu sezon ilaçlarımda 04 nozul uçlarımda iken 6-7 barlara çıkıyorum ilacın bitkiye yayılımı düşüş açısı ve özellikle yaprak gübresi gibi kullanımlarda rahatlık olarak sizlere 6-7 bar aralığını öneririm.</p><p></p><p>Kullandığım İLAÇ MAKİNEM İrtem 1000 lt </p><p>traktörüm Deutz fahr 5120C</p><p>11.5 hız</p><p>kuyruk mili devri 460-470</p><p>bar saati 7-7.1</p><p>dekara 26 lt su</p><p></p><p>oranlarında bir depo ile ( 1030 lt ) 40 dönüm ( 1 dönüm=1000M2) uygulama yapıyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="gkhAn, post: 1460724, member: 26434"] @Akifİnanç68 Merhaba arkadaşım, Trakya' dan selamlar. Çok uzun zamandan beri tahminen 6 sezondur ithal TFA 11004 kullanıyorum 2 sezon öncede Agroer in 11004 ünü aldım aralarında kullanım farkı olarak çok büyük far gözlemlemedim. Asıl benim sizlere iletmek istediğim tecrübemden bahsedeyim, geçen sezonlara kadar 4 barda attım iyi diye kendimi avuttum. ( 4 barda ne otta nede fungusal hastalıkta ilaçlamadan dolayı bir problem görmedim.) Nozul ların kullanımı hakkında yurt dışı kaynaklarda ve videolar da araştırırken bir pdf e denk geldim sizde bir inceleyin deyim. Özellikle 05 aldığınız için damla boyutunun önemli olduğunu unutmayın. Uzun lafın kısası bu sezon ilaçlarımda 04 nozul uçlarımda iken 6-7 barlara çıkıyorum ilacın bitkiye yayılımı düşüş açısı ve özellikle yaprak gübresi gibi kullanımlarda rahatlık olarak sizlere 6-7 bar aralığını öneririm. Kullandığım İLAÇ MAKİNEM İrtem 1000 lt traktörüm Deutz fahr 5120C 11.5 hız kuyruk mili devri 460-470 bar saati 7-7.1 dekara 26 lt su oranlarında bir depo ile ( 1030 lt ) 40 dönüm ( 1 dönüm=1000M2) uygulama yapıyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
İlaçlama-Gübreleme Ekipmanları
İLAÇLAMA MAKİNAMIN MEMELERİNİ YENİ SİSTEMLE YENİLEDİM.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt