PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
İlaçlama-Gübreleme Ekipmanları
İLAÇLAMA MAKİNAMIN MEMELERİNİ YENİ SİSTEMLE YENİLEDİM.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Güven_Akg" data-source="post: 1461987" data-attributes="member: 76807"><p>Çok fazla bilgim yok ama, küçükken köyümüze gittiğimde üzüm bağlarını ilaçlamak için 30 litre civarında mekanik kolla hareket eden sırt pompaları kullanılıyordu, hayal meyal hatırladığım kadarıyla maksimum 1 Bar ile falan ilaçlıyordu bağları, kullandığınız tabanca muhtemelen bir pompaya bağlı, hiç deneme yapmadım fakat tabancalarda bulunan meme yüksek basınçlarda çalışmak üzere tasarlanmış, bu da sıvının hem atomize olması hem de daha uzağa ulaşması için üretilmiş olabilir, peki basıncı düşürseniz olmuyor mu? Yani basınç ne kadar yüksek ise debi de o kadar artar, meme kullanımına gelince yelpaze hüzmeli meme değil de konik hüzmeli meme kullanılması gerekir diye düşünüyorum, fazla yardımcı olamadım bilgim olmadığı için.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Güven_Akg, post: 1461987, member: 76807"] Çok fazla bilgim yok ama, küçükken köyümüze gittiğimde üzüm bağlarını ilaçlamak için 30 litre civarında mekanik kolla hareket eden sırt pompaları kullanılıyordu, hayal meyal hatırladığım kadarıyla maksimum 1 Bar ile falan ilaçlıyordu bağları, kullandığınız tabanca muhtemelen bir pompaya bağlı, hiç deneme yapmadım fakat tabancalarda bulunan meme yüksek basınçlarda çalışmak üzere tasarlanmış, bu da sıvının hem atomize olması hem de daha uzağa ulaşması için üretilmiş olabilir, peki basıncı düşürseniz olmuyor mu? Yani basınç ne kadar yüksek ise debi de o kadar artar, meme kullanımına gelince yelpaze hüzmeli meme değil de konik hüzmeli meme kullanılması gerekir diye düşünüyorum, fazla yardımcı olamadım bilgim olmadığı için. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
İlaçlama-Gübreleme Ekipmanları
İLAÇLAMA MAKİNAMIN MEMELERİNİ YENİ SİSTEMLE YENİLEDİM.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt