Arkadaşlar Bugün Havanın Güneşli olduğunu Fırsat Bilerek Sabah Uyanır Uyanmaz İlk İşim Bombus Arı Kovanlarının Çıkışlarını kapatmak Oldu 2 Saat Sonra Falan Sera İçersin De Hiç Arı kalmayınca Hemen İşe Koyuldum Önümüzdeki Günlerde Devam Edecek Olan İlaçlama İşlerinin Startını Da Vermiş Oldum İlk Olarak Yaprak Gübresi Uygulaması Yaptım
Preparat Olarak;
Nutrient Express(18+18+18+TE) Dengeli Yaprak Gübresi--200Gr/100Lt Su
Terra-Sorb Foliar(Serbest Aminoasit)----------------------------200Ml/100Lt Su
Kullandım...
5 Dekar Yere 400 Lt Su Yeter Demiştim Ama Fidanlar Gürleştiği İçin 3 Dekara Anca Yetti Diğer Parsele İşçiliği Bitince Yapacağım Artık...
Buyrun Fotoğraflar Ve Videolar;
Videolar;
Önce Hortumun İçinde Kalan İlacın Akmasını Bekliyoruz Sonra Deponun İçine Tabancayı Sallayıp İyice karışmasını Sağlıyoruz...
Depoda Karıştırıcı Var Ama Yetersiz Kalabiliyor...
Çalışma Basıncı 30-35 Bar Stabil---540E d/d Da Rölantide Yakalıyoruz Yeterli Basıncı...
Video0007
Hem Hortum Çekip Hem Çekim Yapmak Zor Olsa Da Çabaladım
Video0008
-SON-
Preparat Olarak;
Nutrient Express(18+18+18+TE) Dengeli Yaprak Gübresi--200Gr/100Lt Su
Terra-Sorb Foliar(Serbest Aminoasit)----------------------------200Ml/100Lt Su
Kullandım...
5 Dekar Yere 400 Lt Su Yeter Demiştim Ama Fidanlar Gürleştiği İçin 3 Dekara Anca Yetti Diğer Parsele İşçiliği Bitince Yapacağım Artık...
Buyrun Fotoğraflar Ve Videolar;

Videolar;
Önce Hortumun İçinde Kalan İlacın Akmasını Bekliyoruz Sonra Deponun İçine Tabancayı Sallayıp İyice karışmasını Sağlıyoruz...
Depoda Karıştırıcı Var Ama Yetersiz Kalabiliyor...
Çalışma Basıncı 30-35 Bar Stabil---540E d/d Da Rölantide Yakalıyoruz Yeterli Basıncı...
Video0007
Hem Hortum Çekip Hem Çekim Yapmak Zor Olsa Da Çabaladım
Video0008
-SON-