http://www.asmatr.net/otomobil-video/batan-traktoru-kurtarma
S S.balci17 17.09.2011 #2 Ynt: ilginç bir kurtarma yöntemi basta motorun aylardan orda kalmış gibi bi hali war ama sonunda guzel fikir üretmiş
Ynt: ilginç bir kurtarma yöntemi basta motorun aylardan orda kalmış gibi bi hali war ama sonunda guzel fikir üretmiş
F ford39 17.09.2011 #3 Ynt: ilginç bir kurtarma yöntemi güzel paylaşım teşekkürler.bende biçere yapayım
S Sadık Ünal 17.09.2011 #4 Ynt: ilginç bir kurtarma yöntemi Güzel akıl ama bi problem var eğer çok hızlı kalkış yapılırsa traktörün geriye doğru takla atma riski var.
Ynt: ilginç bir kurtarma yöntemi Güzel akıl ama bi problem var eğer çok hızlı kalkış yapılırsa traktörün geriye doğru takla atma riski var.
M metehan yenioğlu 17.09.2011 #5 Ynt: ilginç bir kurtarma yöntemi iyi fikir , paylaşım için teşekkürler. Allaha emanet olun.