PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
İlk traktör alma süreci
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="İSMAİL TUTAR" data-source="post: 1475594" data-attributes="member: 56055"><p>Başak güzel traktör, listenize bakarak bende Başak tercih ederdim, tercihim iletide ilk fotoğrafta yer alan 2075 olurdu. Modern görünümlü olması ön plana çıkıyor, muhtemelen klasik kasa 2075 ile aynı motor ve şanzımana sahip. Klasik seriye göre daha konforlu ve yakışıklı olması sebebiyle tercih ederdim. Bizim de Başak 2060 traktörümüz var, aynı fotoğraftaki 2075 gibi. Beğeniyoruz açıkçası sınıfına göre iyi diyebilirim.</p><p></p><p>Tümosan beyaz jant devlet imalat olanları yani 2007 yılına kadar olan 74.80 ve 82.80 ler dediğim gibi Iveco motora sahip, bildiğiniz Fiat 70-66 ve 80-66 ile aynı motora sahip. Kolay kolay motor bitirmez, mekanik sıkıntı çok olmaz. Çok sağlam yapıda motor ve mekaniği var, tamiri kolay, arıza durumunda parçası bol ve ucuz, kolay tamir olur. Hemen her usta anlar dilinden çabuk hallolur işi. Bu sebeple en mantıklı ikinci alternatif olarak önerdim.</p><p></p><p>Bahsettiğiniz fiyat aralığına kadar daha bir sürü alternatif var elbette ama kimisinin nasıl arıza çıkarıp ne kadar masraf açacağı belli olmaz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="İSMAİL TUTAR, post: 1475594, member: 56055"] Başak güzel traktör, listenize bakarak bende Başak tercih ederdim, tercihim iletide ilk fotoğrafta yer alan 2075 olurdu. Modern görünümlü olması ön plana çıkıyor, muhtemelen klasik kasa 2075 ile aynı motor ve şanzımana sahip. Klasik seriye göre daha konforlu ve yakışıklı olması sebebiyle tercih ederdim. Bizim de Başak 2060 traktörümüz var, aynı fotoğraftaki 2075 gibi. Beğeniyoruz açıkçası sınıfına göre iyi diyebilirim. Tümosan beyaz jant devlet imalat olanları yani 2007 yılına kadar olan 74.80 ve 82.80 ler dediğim gibi Iveco motora sahip, bildiğiniz Fiat 70-66 ve 80-66 ile aynı motora sahip. Kolay kolay motor bitirmez, mekanik sıkıntı çok olmaz. Çok sağlam yapıda motor ve mekaniği var, tamiri kolay, arıza durumunda parçası bol ve ucuz, kolay tamir olur. Hemen her usta anlar dilinden çabuk hallolur işi. Bu sebeple en mantıklı ikinci alternatif olarak önerdim. Bahsettiğiniz fiyat aralığına kadar daha bir sürü alternatif var elbette ama kimisinin nasıl arıza çıkarıp ne kadar masraf açacağı belli olmaz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
İlk traktör alma süreci
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt