İmages ve görünemeyen resimler..

Arkadaslar çözümü buldum.İmageshack e bıreysel olarak uye olursanız resımlerı gorebılıyorsunuz...
benım uyelıgımle gırıs yaptım yan pencerede ımageshack acıkken
Bızım sayfamızda Sayfayı yenıledım resımler gorunuyor...
sizinlede paylaşayım dedim.. :D

Ynt: İmages ve görünemeyen resimler..

benin uploadlarda hep imageshack te saçma birşey yapmışlar eski şekli iyiydi ne üyeliği

bende üye oldum şimdi fotoğraflar gözüküyo.bende diyorum bu kurbalar ne böle zuha-*-s ;D ;D

semih ben de olmadı bu ben zaten üyeydim giriş de ypatım ama fotoğraflar halen daah görünmüyor.??

tokmakcı link=topic=39692.msg346564#msg346564 date=1298481603' Alıntı:
semih ben de olmadı bu ben zaten üyeydim giriş de ypatım ama fotoğraflar halen daah görünmüyor.??
senın ki nasıl oluyor bilm iyorum walla ali ama benim yaptım oldu :D tekrar üye ol xD

www.yukleresim.com Sitesini denesek abiler arkadaşlar. Üyelik yok, Bir yüklemede 15 adet foto yükleyebiliyoruz. 10 megapixel makinayla çektiğim 22 fotoyu yüklemek 2-3 dakika sürdü ayrıca forumlar web siteleri içinde ayrı ayrı linkler veriyor forumlar için olan linkin 1. sini direk yapıştırıyoruz ve resim direk gözüküyor