Mahzen link=topic=46061.msg436143#msg436143 date=1313948152' Alıntı:keşke bizim burdaki imamda böyle olsa bizim burda adamın hocalıkla yakından uzaktan alakası yok işi gücü arılar arıları var bütün gün arılarda ezana 1 saat kala bile okudu oluyor hep saatini genellikle nadiren tutturuyorsöyledimi kızıyor bide bizim abi söyledi zamanında oku birkere diye hocada tesrledi kahvenin ortasında bir dövdü hocayı 1 hafta ezan okuyamadı azı yüzü çarşafa dönmüş
![]()
bizim köyün ki öyle değil ama yan köyün ki war adam 7-24 bizim köyde hayvancılık war bizim burda mısır yonca fln dikiyor butun burda duruyor arada gidip namaza fln bide diğer köyün ki war oda tm cambaz senden alır koyunu yan komşuna 50 lira fazlasına kaktırır bide hoca olcak bizim galericiler yapmıyo onun yaptıgı kadar..Mahzen link=topic=46061.msg436143#msg436143 date=1313948152' Alıntı:keşke bizim burdaki imamda böyle olsa bizim burda adamın hocalıkla yakından uzaktan alakası yok işi gücü arılar arıları var bütün gün arılarda ezana 1 saat kala bile okudu oluyor hep saatini genellikle nadiren tutturuyorsöyledimi kızıyor bide bizim abi söyledi zamanında oku birkere diye hocada tesrledi kahvenin ortasında bir dövdü hocayı 1 hafta ezan okuyamadı azı yüzü çarşafa dönmüş
![]()
768 link=topic=46061.msg435390#msg435390 date=1313742573' Alıntı:Arkadaşlar, orada tabiki büyük bir hata yok, ayrıca burada laf olsun diye bir eleştiride yok. Caminin içine girildiğinde Allahın huzuruna çıkılmış olunduğundan dolayı bu olayın cami içinde yapılması bana şık gelmedi,caminin dışında olsaydı daha iyi olurdu diye düşündüm. Bu benim görüşüm, sizinkileri farklı olabilir ama ben kalkıpta farklı görüşte olan birilerine laf olsun diye konuşuyorsunuz demem.