İmamdan cemaati şaşırtan istek

Ynt: İmamdan cemaati şaşırtan istek

adam yapmış.imamlıgını.ucunda insanlık var ölüm var açlık var.

Mahzen link=topic=46061.msg436143#msg436143 date=1313948152' Alıntı:
keşke bizim burdaki imamda böyle olsa bizim burda adamın hocalıkla yakından uzaktan alakası yok işi gücü arılar arıları var bütün gün arılarda ezana 1 saat kala bile okudu oluyor hep saatini genellikle nadiren tutturuyor :) söyledimi kızıyor bide bizim abi söyledi zamanında oku birkere diye hocada tesrledi kahvenin ortasında bir dövdü hocayı 1 hafta ezan okuyamadı azı yüzü çarşafa dönmüş :)

O şekilde davranan hocaların sayısı da az değil, kendilerine bir sürü ek iş buluyorlar. Arıcılık,balıkçılık,motorlu testere ile odun kesme vb. dünya işleri ile uğraşanlar var. Ya maaşları az geliyor yada kendilerini aylak hissediyorlar herhalde. Ne iş yaparlarsa yapsınlar ama mesleki görevlerini aksatmaları doğru değil. :)

Mahzen link=topic=46061.msg436143#msg436143 date=1313948152' Alıntı:
keşke bizim burdaki imamda böyle olsa bizim burda adamın hocalıkla yakından uzaktan alakası yok işi gücü arılar arıları var bütün gün arılarda ezana 1 saat kala bile okudu oluyor hep saatini genellikle nadiren tutturuyor :) söyledimi kızıyor bide bizim abi söyledi zamanında oku birkere diye hocada tesrledi kahvenin ortasında bir dövdü hocayı 1 hafta ezan okuyamadı azı yüzü çarşafa dönmüş :)
bizim köyün ki öyle değil ama yan köyün ki war adam 7-24 bizim köyde hayvancılık war bizim burda mısır yonca fln dikiyor butun burda duruyor arada gidip namaza fln bide diğer köyün ki war oda tm cambaz senden alır koyunu yan komşuna 50 lira fazlasına kaktırır bide hoca olcak bizim galericiler yapmıyo onun yaptıgı kadar..
bizim hocamız çok iyi çok ince fikirli walla inş gitmez genç bide emkli olunca kadar dursun gerçi bzim köyluler pk kıymet bilmez ama yinede bilsinlerde gitmesin sizinde deiğiniz gibibide hoca olucakalr adamlar neler yapıyor..

768 link=topic=46061.msg435390#msg435390 date=1313742573' Alıntı:
Arkadaşlar, orada tabiki büyük bir hata yok, ayrıca burada laf olsun diye bir eleştiride yok. Caminin içine girildiğinde Allahın huzuruna çıkılmış olunduğundan dolayı bu olayın cami içinde yapılması bana şık gelmedi,caminin dışında olsaydı daha iyi olurdu diye düşündüm. Bu benim görüşüm, sizinkileri farklı olabilir ama ben kalkıpta farklı görüşte olan birilerine laf olsun diye konuşuyorsunuz demem.

dogrusun kardeşim özür dilerim

herkes görüşünde özgür.böyle olmalı.zaten ortam.kırmadan imam yapmış yapacagını herkes aynı çerçeveden bakmıyor konuya görüş farkı ama sonuç iyi ha şöyle osaydı.böyle olsay dı deniyor.elbet farklılık olacak ama görüşler fikirler çatışmadan kırmadan olcak.bir imamda rusa aşık olmuş ilan yapmıştı kıbrısta oluyor insanlık hali.

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt