PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
inek yılda ne kazandırır?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="filizma" data-source="post: 1412652" data-attributes="member: 90279"><p>Yemin büyük kısmını kendimiz üretemezsek bu işten kar beklememeliyiz,meraları verimli kullanmalıyız,sütü satmakta tekbaşına çözüm değil peynir satmak tereyağ satmakta cebimize giren para miktarını arttırır diye düşünüyorum,</p><p>babam yıllar önce inek beslerken samanımız tarlalarımızdan yeteri kadar çıkmazdı,konukomşunun tarlaları biçildikten sonra toplamayacak kişilerin samanını öğlen sıcağında tırmıkla toplayıp ekstradan saman eksiğimizi balya bağlama parası maliyeti ile gidermeye çalışırdı,yetmediği yerde yıllık 500 balyaya para verecekse yarısını bu şekilde elle toplayıp yarısını ücret karşılığı satın alırdı.biz sadece pancar ve bir miktar fabrika yemi alırdık,yinede ucu ucuna geçinirdik.Allah başa vermesin ahırda bir hastalık olmasında hayvanlarımıza birşey olmasın diye dua ederdi,büyükbaş iyice kumar olmaya başladı,bir hesapsızlıkta yemi samanı hastalığı ölümü adamı batırabilir diye düşünüyorum,</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="filizma, post: 1412652, member: 90279"] Yemin büyük kısmını kendimiz üretemezsek bu işten kar beklememeliyiz,meraları verimli kullanmalıyız,sütü satmakta tekbaşına çözüm değil peynir satmak tereyağ satmakta cebimize giren para miktarını arttırır diye düşünüyorum, babam yıllar önce inek beslerken samanımız tarlalarımızdan yeteri kadar çıkmazdı,konukomşunun tarlaları biçildikten sonra toplamayacak kişilerin samanını öğlen sıcağında tırmıkla toplayıp ekstradan saman eksiğimizi balya bağlama parası maliyeti ile gidermeye çalışırdı,yetmediği yerde yıllık 500 balyaya para verecekse yarısını bu şekilde elle toplayıp yarısını ücret karşılığı satın alırdı.biz sadece pancar ve bir miktar fabrika yemi alırdık,yinede ucu ucuna geçinirdik.Allah başa vermesin ahırda bir hastalık olmasında hayvanlarımıza birşey olmasın diye dua ederdi,büyükbaş iyice kumar olmaya başladı,bir hesapsızlıkta yemi samanı hastalığı ölümü adamı batırabilir diye düşünüyorum, [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
inek yılda ne kazandırır?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt