PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
İnternetten Alışveriş Yapacaklara Tavsiyeler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cemilAltan" data-source="post: 1344059" data-attributes="member: 60074"><p>Belli basli alisveris sitelerini tercih edelim.Bazi alisveris siteleri ulusal kanallara reklam vererek guven verip siparis aliyor ama urun gondermiyor...Aralik 2019 da istanbul bilisim diye bir yerden smart tv aldim,urunu gondermediler 45 gun sonra siparisi iptal edip para iadesi istedim.Telefona bakmazlar,mailleri cevaplamazlar ...tuketici hakem heyeti vs.Kendi paranla rezilsin...6 ay sonra parami hesabima iade etmişler. Arada mail atiyorlar "seni ozledik"diyorlar.Birde odemelerinizi brnim gibi daha hesapli oluyor diye nakit havale yapmayin.Parayi almak icin dava acmaniz gerekiyor muş...Kredi kartina taksitli alisverislerde ilk taksit haric kalanina bankaya odeme itirazi yapip alisveris yapip memnun olmadiginiz tarafin paranin tamamini almasini engelleyebiliyorsunuz...</p><p>ISTANBUL BILISIM gibi yerleri cimri yada akakce gibi yerler fiyat siralamasina koymuyor, buna da dikkat...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cemilAltan, post: 1344059, member: 60074"] Belli basli alisveris sitelerini tercih edelim.Bazi alisveris siteleri ulusal kanallara reklam vererek guven verip siparis aliyor ama urun gondermiyor...Aralik 2019 da istanbul bilisim diye bir yerden smart tv aldim,urunu gondermediler 45 gun sonra siparisi iptal edip para iadesi istedim.Telefona bakmazlar,mailleri cevaplamazlar ...tuketici hakem heyeti vs.Kendi paranla rezilsin...6 ay sonra parami hesabima iade etmişler. Arada mail atiyorlar "seni ozledik"diyorlar.Birde odemelerinizi brnim gibi daha hesapli oluyor diye nakit havale yapmayin.Parayi almak icin dava acmaniz gerekiyor muş...Kredi kartina taksitli alisverislerde ilk taksit haric kalanina bankaya odeme itirazi yapip alisveris yapip memnun olmadiginiz tarafin paranin tamamini almasini engelleyebiliyorsunuz... ISTANBUL BILISIM gibi yerleri cimri yada akakce gibi yerler fiyat siralamasina koymuyor, buna da dikkat... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
İnternetten Alışveriş Yapacaklara Tavsiyeler
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt