PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
İnternetten Alışveriş Yapacaklara Tavsiyeler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mustafaşahin" data-source="post: 1344162" data-attributes="member: 81902"><p>Tanınmış siteleri kullanın Hepsiburada tel alırken sorun oldu aldım görünüyor hesapta görünmüyor bankada kesinti var e posta yolladım parayı iade ettiler iş çözüldü başka siteden aldım kredi kartlarinida internete alışverişe kapayın mümkünse geçici kapalı tutun isbankasi kartımla 7500tl 6yil önce bein sportta oyun oynanmış mesaj gelince aradım müşteri hizmetlerini kapattım teyit ettirdim hepsini iptal etti sadece 37tl sini ödersin dedi bende bankaya gitmedim 1hafta sonra 4200tl daha çekim oldu mesaj geldi müşteri hizmetlerini aradım nasıl olur da kapalikartimdan kullanıyorlar görevli paranın kesildiğini ödemem gerektigi ni söyledi bende 37tl harici odemeyecegimi söyledim bana 37tl teyit ettiniz kayıtta var dedim ve kartım yenilenmesi için kapatıldı nasıl oluyor deyince alttan alldi bankaya gidip dilekçe yzdim memur sadece teyit edilen harici odemezsin dedi 6ay sonra bir kuruş dahi ödemeden kurtuldum bu bana kulağıma kupe oldu tüm kartların internete kapalı kullanmiyorsan kartida geçici kapalı tutuyor um pos makinalarında dahi kullanilmiyor</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafaşahin, post: 1344162, member: 81902"] Tanınmış siteleri kullanın Hepsiburada tel alırken sorun oldu aldım görünüyor hesapta görünmüyor bankada kesinti var e posta yolladım parayı iade ettiler iş çözüldü başka siteden aldım kredi kartlarinida internete alışverişe kapayın mümkünse geçici kapalı tutun isbankasi kartımla 7500tl 6yil önce bein sportta oyun oynanmış mesaj gelince aradım müşteri hizmetlerini kapattım teyit ettirdim hepsini iptal etti sadece 37tl sini ödersin dedi bende bankaya gitmedim 1hafta sonra 4200tl daha çekim oldu mesaj geldi müşteri hizmetlerini aradım nasıl olur da kapalikartimdan kullanıyorlar görevli paranın kesildiğini ödemem gerektigi ni söyledi bende 37tl harici odemeyecegimi söyledim bana 37tl teyit ettiniz kayıtta var dedim ve kartım yenilenmesi için kapatıldı nasıl oluyor deyince alttan alldi bankaya gidip dilekçe yzdim memur sadece teyit edilen harici odemezsin dedi 6ay sonra bir kuruş dahi ödemeden kurtuldum bu bana kulağıma kupe oldu tüm kartların internete kapalı kullanmiyorsan kartida geçici kapalı tutuyor um pos makinalarında dahi kullanilmiyor [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
İnternetten Alışveriş Yapacaklara Tavsiyeler
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt