PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
İnternetten Alışveriş Yapacaklara Tavsiyeler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="TheFarmer90" data-source="post: 1345776" data-attributes="member: 88510"><p>Merhaba arkadaşlar Benimde başımdan geçen bir kaç olayı oldu . ama bunlardan en problemlisini HEPSİBURADA da yaşadım bilgisayar için mouse aldım sorunsuz geldi</p><p></p><p>ardından bir süre sonra ürün bozuldu. tabiki hepsiburada bir kargo kodu verdi gönderdim ürün için aradılar tamir ücreti 130 tl dediler</p><p></p><p>bende kendilerine garantili üründen nasıl ücret alıyorsunuz dedim onlarda ürün kırık kırık ürün garantiye girmez dediler ürünü ben kırmamıştım. hepsiburada nın </p><p></p><p>elinde ürünü kırmışlar kırık şekilde göndermişler suçu bana attılar allahtan garantiye göndermeden önce fotoğrafları vardı kırık olmadığına dair gittim tüketici hakem </p><p></p><p>heyetine dilekçemi verdim hepsiburadayı şikayet ettim ve paramı aldım üstünede hediye çeki aldım. ama fotoğraf çekmemiş olsam adamlar bana benim suçum olmayan </p><p></p><p>bir ücreti yansıtacaklardı. velhasıl böyle bir durumla karşılaştım bir seferde aldığım bluetooth adaptörünün markası farklı çıktı kutuda xioami yazıyor kutuyu açtım farklı </p><p></p><p>bir ürün ve farklı tipte biri alıp içindeki kaliteli kulaklığı ile değiştirip iade etmiş onlarında gözünden kaçmış birde böyle birşey atlattım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="TheFarmer90, post: 1345776, member: 88510"] Merhaba arkadaşlar Benimde başımdan geçen bir kaç olayı oldu . ama bunlardan en problemlisini HEPSİBURADA da yaşadım bilgisayar için mouse aldım sorunsuz geldi ardından bir süre sonra ürün bozuldu. tabiki hepsiburada bir kargo kodu verdi gönderdim ürün için aradılar tamir ücreti 130 tl dediler bende kendilerine garantili üründen nasıl ücret alıyorsunuz dedim onlarda ürün kırık kırık ürün garantiye girmez dediler ürünü ben kırmamıştım. hepsiburada nın elinde ürünü kırmışlar kırık şekilde göndermişler suçu bana attılar allahtan garantiye göndermeden önce fotoğrafları vardı kırık olmadığına dair gittim tüketici hakem heyetine dilekçemi verdim hepsiburadayı şikayet ettim ve paramı aldım üstünede hediye çeki aldım. ama fotoğraf çekmemiş olsam adamlar bana benim suçum olmayan bir ücreti yansıtacaklardı. velhasıl böyle bir durumla karşılaştım bir seferde aldığım bluetooth adaptörünün markası farklı çıktı kutuda xioami yazıyor kutuyu açtım farklı bir ürün ve farklı tipte biri alıp içindeki kaliteli kulaklığı ile değiştirip iade etmiş onlarında gözünden kaçmış birde böyle birşey atlattım [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
İnternetten Alışveriş Yapacaklara Tavsiyeler
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt