PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
İpard 2023
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="HalilibrahimKoyuncu" data-source="post: 1452964" data-attributes="member: 75863"><p>2020 ve 2023 te olmak üzere iki seferde toplam 11 adet makine aldım. 5 dekar arazi yeter. Ayrıca üzerinize kayıtlı ya da kiralama yapılmış bir traktör lazım beygir gücü alacağınız ekipmana uygun olmali. Arazi tapulu olmak zorunda değil kiralama da olabilir ama kendiniz ise ve 5 yıllık cks varsa artı puan. Sınır geçen sene 500.000 di bu sene 1.5 ml civarı olur herhalde. Bu sene de var zaten AB ile Türk Cumhuriyeti arasında 5 yıllık yeni bir anlaşma imzalandı yani daha çok sene devam eder. </p><p>Ekstra puan almak için </p><p>Yaş 40 altı olmak </p><p>5 yıllık cks ya da ilgili projeden sertifika olmak</p><p>Kadın olunmak </p><p>Gerçek kişi olarak başvurmak </p><p>Bunlar hep puan, genelde 80 puan kesin çıkar 60 a kadar yolu var ben ilk sene 80 ikinci sene 65 puandim. </p><p>Bir diğer husus tedarikçi eğer iyi bir esnaf değilse sizi uğraştırır ve KDV nin üzerine yatar durduk yere 10 bin liradan olursunuz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="HalilibrahimKoyuncu, post: 1452964, member: 75863"] 2020 ve 2023 te olmak üzere iki seferde toplam 11 adet makine aldım. 5 dekar arazi yeter. Ayrıca üzerinize kayıtlı ya da kiralama yapılmış bir traktör lazım beygir gücü alacağınız ekipmana uygun olmali. Arazi tapulu olmak zorunda değil kiralama da olabilir ama kendiniz ise ve 5 yıllık cks varsa artı puan. Sınır geçen sene 500.000 di bu sene 1.5 ml civarı olur herhalde. Bu sene de var zaten AB ile Türk Cumhuriyeti arasında 5 yıllık yeni bir anlaşma imzalandı yani daha çok sene devam eder. Ekstra puan almak için Yaş 40 altı olmak 5 yıllık cks ya da ilgili projeden sertifika olmak Kadın olunmak Gerçek kişi olarak başvurmak Bunlar hep puan, genelde 80 puan kesin çıkar 60 a kadar yolu var ben ilk sene 80 ikinci sene 65 puandim. Bir diğer husus tedarikçi eğer iyi bir esnaf değilse sizi uğraştırır ve KDV nin üzerine yatar durduk yere 10 bin liradan olursunuz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
İpard 2023
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt