PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
İRİDİUM BUĞDAY ÇEŞİDİ GÜNCEL
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="manas" data-source="post: 933627" data-attributes="member: 4065"><p><strong>Ynt: İRİDİUM BUĞDAY ÇEŞİDİ GÜNCEL</strong></p><p></p><p>konya ovasında pas ılacına cok nadır seneler ıhtıya cduyar hatta cogu cıftcı pas nasıl bırseydır bılmez </p><p>yanlış hatırlamıyorsam 2010 veya 11 de olabılır tosunbey revactayddı ama tosunbeylerın /70 nde pas olusdu kımsede bılemedı ben pas atmısdım o yıl mıllet %50 verım kaybı yasadı tosunbeyde tarıh oldu eken yok artık</p><p>erman hoca cıhanbeylıde tuzgolune yakın bolgede ph sorunu var hocamda mucadele yapmamısdır dıye tahmın edıyorum 26 nıtrat olmaz dememdekı kasıt 26 lıkdalı calsıyum ureı atmıssın ot ılacıyla 300 gr organık grop at mehmet cımende vardır yoksada temın eder bolerek 33 nıtrat at suneye gırersen sıvı potasyum kullan baska bırseye gerek kalmaz</p><p>ben erman hocaya formdaş olarak yakın olan cıftcılerdenım bolgeyıde ıyı bılıyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="manas, post: 933627, member: 4065"] [b]Ynt: İRİDİUM BUĞDAY ÇEŞİDİ GÜNCEL[/b] konya ovasında pas ılacına cok nadır seneler ıhtıya cduyar hatta cogu cıftcı pas nasıl bırseydır bılmez yanlış hatırlamıyorsam 2010 veya 11 de olabılır tosunbey revactayddı ama tosunbeylerın /70 nde pas olusdu kımsede bılemedı ben pas atmısdım o yıl mıllet %50 verım kaybı yasadı tosunbeyde tarıh oldu eken yok artık erman hoca cıhanbeylıde tuzgolune yakın bolgede ph sorunu var hocamda mucadele yapmamısdır dıye tahmın edıyorum 26 nıtrat olmaz dememdekı kasıt 26 lıkdalı calsıyum ureı atmıssın ot ılacıyla 300 gr organık grop at mehmet cımende vardır yoksada temın eder bolerek 33 nıtrat at suneye gırersen sıvı potasyum kullan baska bırseye gerek kalmaz ben erman hocaya formdaş olarak yakın olan cıftcılerdenım bolgeyıde ıyı bılıyorum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
İRİDİUM BUĞDAY ÇEŞİDİ GÜNCEL
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt