PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Teknik Bilgiler-Yorumlar
İşbora' da motor değiştirme(change:çenc) 50NC vs.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mcelik" data-source="post: 1281408" data-attributes="member: 79573"><p>Değerli arkadaşım, öncelikle sana çok teşekkür ederim. Amacım tam da buydu. Yani bilgi sahibi kullanıcıların bilgilerini paylaşmasına ortam hazırlamak. Çünkü genelde bilgisi olanların ilgisi, ilgisi olanların ise bilgisi yeterli değil. Ek' teki dosyada görülen fotoğraf Shibaura SD4000A-0 bir traktörün orijinal motorunun ön grup dişlilerine aittir, öylesine ekledim. Ek' teki diğer pdf dosya ise genel amaçlıdır. İşbora maksimum 121Nm lik torkunu 2000 devirde görür. Burada, motor değişimi yapmış ve pratik tecrübeye sahip arkadaşların geri dönüşleri bizim için önemlidir. Makalede olasılıklar üzerine beyin fırtınası yapılmıştır. İşbora'ya sıfır motor koymak ekonomik olarak çok uygun olmaz. Ben piyasada ikinci el olarak tedarik edilebilecek motorlardan bahsettim. Burada amaç bol beygirden ziyade sağlıklı çalışabilecek ekonomik bir çözüm elde etmek.50NC motoru 4 silindirli ve nispeten ucuz olması dolayısıyla tercih ediliyor. Ben böyle bir traktörü kullanıp tecrübe etmedim. Yeni Shibaura'lar (ST450 ve ST460) 2800 devir. Tabiiki transmisyon da ona göre. Zaten yazımda da belirttiğim gibi ben kamyon motorlarını birinci tercih olarak pek uygun görmüyorum. Ancak kaza yapmış, kaskodan değiştirilmiş veya komple hurdaya ayrılmış temiz traktör motoru bulmak da ayrı bir konu. Üye fotoğrafım SD4000AD ye aittir. Bu arada Shibaura'nın internet sitesindeki traktörleri ve dizel motorları inceleyin. Fikirleriniz bizler için değerli.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mcelik, post: 1281408, member: 79573"] Değerli arkadaşım, öncelikle sana çok teşekkür ederim. Amacım tam da buydu. Yani bilgi sahibi kullanıcıların bilgilerini paylaşmasına ortam hazırlamak. Çünkü genelde bilgisi olanların ilgisi, ilgisi olanların ise bilgisi yeterli değil. Ek' teki dosyada görülen fotoğraf Shibaura SD4000A-0 bir traktörün orijinal motorunun ön grup dişlilerine aittir, öylesine ekledim. Ek' teki diğer pdf dosya ise genel amaçlıdır. İşbora maksimum 121Nm lik torkunu 2000 devirde görür. Burada, motor değişimi yapmış ve pratik tecrübeye sahip arkadaşların geri dönüşleri bizim için önemlidir. Makalede olasılıklar üzerine beyin fırtınası yapılmıştır. İşbora'ya sıfır motor koymak ekonomik olarak çok uygun olmaz. Ben piyasada ikinci el olarak tedarik edilebilecek motorlardan bahsettim. Burada amaç bol beygirden ziyade sağlıklı çalışabilecek ekonomik bir çözüm elde etmek.50NC motoru 4 silindirli ve nispeten ucuz olması dolayısıyla tercih ediliyor. Ben böyle bir traktörü kullanıp tecrübe etmedim. Yeni Shibaura'lar (ST450 ve ST460) 2800 devir. Tabiiki transmisyon da ona göre. Zaten yazımda da belirttiğim gibi ben kamyon motorlarını birinci tercih olarak pek uygun görmüyorum. Ancak kaza yapmış, kaskodan değiştirilmiş veya komple hurdaya ayrılmış temiz traktör motoru bulmak da ayrı bir konu. Üye fotoğrafım SD4000AD ye aittir. Bu arada Shibaura'nın internet sitesindeki traktörleri ve dizel motorları inceleyin. Fikirleriniz bizler için değerli. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Teknik Bilgiler-Yorumlar
İşbora' da motor değiştirme(change:çenc) 50NC vs.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt