PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
İstanbul büyük şehir belediyesi buğday alımı hk.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci87" data-source="post: 1431972" data-attributes="member: 90649"><p>Abi siyaset yapmıyorum. Bir kaç noktaya dikkat çekmek istiyorum:</p><p></p><p>-Belediyelerin kuruluş amacı Buğdaya fiyat vermek midir? Asli işini düzgün yapsınlar yeter.</p><p>-Eyalet sistemi mi kuruldu İzmir Belediyesi, İstanbul belediyesi herkes kafasına göre fiyat açıklıyor?</p><p>-Edirne'de diyelim fiyatlar 7,50-8,50 arasında satıldı Temmuz ayında ortalama 8,00 oldu. Benim 7,5'tan satan hemşerim İstanbuldaki çiftçiye göre enayi yerine konmuş olmuyor mu? </p><p>-Türkiye genelinde 7,05'e TMO'ya satmak zorunda olan insanlar enayi yerine konulmuş olmuyor mu?</p><p>-Belediye 8,50'den alacağı buğdaydan almak yerine 4,50'den TMO'dan buğday almayı neden tercih etmiyor? Burada kamu zararı oluşmuyor mu? </p><p>-TMO'ya tanınanan zarar yazma hakkı Belediyelere de mi tanınıyor?</p><p>-Edirne Borsasına göre hareket edeceğiz demek Edirne halkına düşük fiyattan buğday satmayın demek olmuyor mu? </p><p>-İstanbul Çiftçisine Buğdayı 31 temmuza kadar beklet mesajı verilmiyor mu? </p><p>-Serbest piyasaya müdahale hakkını Belediyelere kim verdi?</p><p></p><p>Ben çiftçinin hakkını almasını isterim, 7 yetmez 10 alsın. Ama bu işin böyle olmayacağını düşüyorum. TMO zaten bir fiyat verdi tüccarla çiftçi belli bir fiyata piyasayı getireceklerdi bunun siyasi etkilerle bozulmasını kabul etmiyorum. Bu sene bu iş çok güzel görülebilir ama ileriki zamanda oluşacak belediyelere bağımlı üretimin zararları düşünülmelidir. Belediye asli işini ypmalıdır.</p><p></p><p>Belediyeler zor durumda ki Çiftçiye Gübre, Mazot, Tohum dağıtsın buna hakkı vardır, Sosyal yardımlaşma bütçesinden buraya destek verebilir, kimse bişey diyemez. Ama İstanbul çiftçisini Türkiye'nin tüm çiftçilerinden ayıran bir fiyat oluşturmak ayrımcılık değil de nedir?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci87, post: 1431972, member: 90649"] Abi siyaset yapmıyorum. Bir kaç noktaya dikkat çekmek istiyorum: -Belediyelerin kuruluş amacı Buğdaya fiyat vermek midir? Asli işini düzgün yapsınlar yeter. -Eyalet sistemi mi kuruldu İzmir Belediyesi, İstanbul belediyesi herkes kafasına göre fiyat açıklıyor? -Edirne'de diyelim fiyatlar 7,50-8,50 arasında satıldı Temmuz ayında ortalama 8,00 oldu. Benim 7,5'tan satan hemşerim İstanbuldaki çiftçiye göre enayi yerine konmuş olmuyor mu? -Türkiye genelinde 7,05'e TMO'ya satmak zorunda olan insanlar enayi yerine konulmuş olmuyor mu? -Belediye 8,50'den alacağı buğdaydan almak yerine 4,50'den TMO'dan buğday almayı neden tercih etmiyor? Burada kamu zararı oluşmuyor mu? -TMO'ya tanınanan zarar yazma hakkı Belediyelere de mi tanınıyor? -Edirne Borsasına göre hareket edeceğiz demek Edirne halkına düşük fiyattan buğday satmayın demek olmuyor mu? -İstanbul Çiftçisine Buğdayı 31 temmuza kadar beklet mesajı verilmiyor mu? -Serbest piyasaya müdahale hakkını Belediyelere kim verdi? Ben çiftçinin hakkını almasını isterim, 7 yetmez 10 alsın. Ama bu işin böyle olmayacağını düşüyorum. TMO zaten bir fiyat verdi tüccarla çiftçi belli bir fiyata piyasayı getireceklerdi bunun siyasi etkilerle bozulmasını kabul etmiyorum. Bu sene bu iş çok güzel görülebilir ama ileriki zamanda oluşacak belediyelere bağımlı üretimin zararları düşünülmelidir. Belediye asli işini ypmalıdır. Belediyeler zor durumda ki Çiftçiye Gübre, Mazot, Tohum dağıtsın buna hakkı vardır, Sosyal yardımlaşma bütçesinden buraya destek verebilir, kimse bişey diyemez. Ama İstanbul çiftçisini Türkiye'nin tüm çiftçilerinden ayıran bir fiyat oluşturmak ayrımcılık değil de nedir? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
İstanbul büyük şehir belediyesi buğday alımı hk.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt