PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
İstanbul büyük şehir belediyesi buğday alımı hk.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Uzunyayla Rençberi" data-source="post: 1431982" data-attributes="member: 93190"><p>ihe, belediye bünyesinde bir özel şirket. Ayrıca yanıbaşındaki yerel çiftçiden almak varken, fazladan nakliye ücreti ödeyip neden uzaklaşsın? Üstelik hemşeri çiftçileri de desteklemiş oluyor bir anlamda. Edirne Borsası'na fiyatları endeksleyerek adil bir satış ortamı sağlıyor, Tmo gibi ölücülük yapmıyor. Ben burada kutuplaştırma görmüyorum. Her şehirde halka ucuz ekmek satan bir halk ekmek var, bu firmalar neden çiftçinin malını satmasında kolaylık sağlamak için araya girmesin? Tüm şehirler bunu yapsa Tmo açıkladığı fiyatları borsaya endekslemek zorunda kalır. Gerçi hiçbir şey onların umrumda olmaz onu biliyoruz da, en azından küçük çiftçi depolamayla vs uğraşmadan nispeten uygun fiyata satar. Çiftçi başı 60 ton ne ki. Bu uygulama küçük çiftçiye yarar. Ben takdir ettim. Siz olaya tamamen farklı baktınız, bu açıdan baksanız sizin de takdir edeceğinizi düşünüyorum hocam.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Uzunyayla Rençberi, post: 1431982, member: 93190"] ihe, belediye bünyesinde bir özel şirket. Ayrıca yanıbaşındaki yerel çiftçiden almak varken, fazladan nakliye ücreti ödeyip neden uzaklaşsın? Üstelik hemşeri çiftçileri de desteklemiş oluyor bir anlamda. Edirne Borsası'na fiyatları endeksleyerek adil bir satış ortamı sağlıyor, Tmo gibi ölücülük yapmıyor. Ben burada kutuplaştırma görmüyorum. Her şehirde halka ucuz ekmek satan bir halk ekmek var, bu firmalar neden çiftçinin malını satmasında kolaylık sağlamak için araya girmesin? Tüm şehirler bunu yapsa Tmo açıkladığı fiyatları borsaya endekslemek zorunda kalır. Gerçi hiçbir şey onların umrumda olmaz onu biliyoruz da, en azından küçük çiftçi depolamayla vs uğraşmadan nispeten uygun fiyata satar. Çiftçi başı 60 ton ne ki. Bu uygulama küçük çiftçiye yarar. Ben takdir ettim. Siz olaya tamamen farklı baktınız, bu açıdan baksanız sizin de takdir edeceğinizi düşünüyorum hocam. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
İstanbul büyük şehir belediyesi buğday alımı hk.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt