PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
İstanbul büyük şehir belediyesi buğday alımı hk.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="SteyrFORD" data-source="post: 1432106" data-attributes="member: 87022"><p>İBB, İstanbuldaki hayvancılara işletme başı 2.5 ton Büyükbaş ve Küçükbaş ekstra mandası olana 1 Ton yem verdi. Her yaz ücretsiz fide dağıtıyor. Silajlık mısır ve Ayçiçeği tohumu destekleri yapıyor, Silivri Seymen/Değirmenköy/Büyükkılıçlıda 300 dekara yakın deneme tarlaları ekiyor ve bunun yanında da deneme tarlalarının iki katı kadar tarla ekip buğday üretiyor. Şimdi de hem kendi çiftçisi kazansın, hem de ihe'nin buğday açığı bir nebze de olsa kapansın diye buğday alımı yapacaklar. Ben bunda bir yanlış göremedim. Zaten İHE TMO'dan 4.5 civarına buğday alımı yapıyor diye biliyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SteyrFORD, post: 1432106, member: 87022"] İBB, İstanbuldaki hayvancılara işletme başı 2.5 ton Büyükbaş ve Küçükbaş ekstra mandası olana 1 Ton yem verdi. Her yaz ücretsiz fide dağıtıyor. Silajlık mısır ve Ayçiçeği tohumu destekleri yapıyor, Silivri Seymen/Değirmenköy/Büyükkılıçlıda 300 dekara yakın deneme tarlaları ekiyor ve bunun yanında da deneme tarlalarının iki katı kadar tarla ekip buğday üretiyor. Şimdi de hem kendi çiftçisi kazansın, hem de ihe'nin buğday açığı bir nebze de olsa kapansın diye buğday alımı yapacaklar. Ben bunda bir yanlış göremedim. Zaten İHE TMO'dan 4.5 civarına buğday alımı yapıyor diye biliyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
İstanbul büyük şehir belediyesi buğday alımı hk.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt