işte size kralll!!!!!

Ynt: işte size kralll!!!!!

Bu 265 lerde hep kral oluyo neden acaba krallık ağır abinin 265 le başladı ;Dözkan arkadaşımızınkiyle devam ediyo güzel makina paylaşım için tşk.

paylaşım için tşkler traktör kaç model bendede var 265 benimkinden yeni duruyo benimki 89 model

Paylaşıma teşekkür..benim kralı da unutmayın bu arada...yalnız bana balon lastik lazım..yokmu yakınlarda olupta ince lastik arayan..??

kral ve muhtar benzetmelerı bana aıttır ve kendım tarafından kullnılmaktadır taklıtlerınden sakınınız :) guzel paylasım

nailyetek link=topic=25114.msg206093#msg206093 date=1250789093' Alıntı:
Paylaşıma teşekkür..benim kralı da unutmayın bu arada...yalnız bana balon lastik lazım..yokmu yakınlarda olupta ince lastik arayan..??
ince lastik 265 s i daha heybetli gösteriyor ...jant çember çapı daha büyük ...ford 5000 gibi ...benim favorim ince lastik ...zaten onlarda balona göre 1 er ağırlık fazla....rahat ol ..muhtarım...kefilim....

ağır abi link=topic=25114.msg206095#msg206095 date=1250789337' Alıntı:
kral ve muhtar benzetmelerı bana aıttır ve kendım tarafından kullnılmaktadır taklıtlerınden sakınınız :) guzel paylasım
muhtarım sen korkma taklitler asıllarını yaşatır :D
paylaşım için teşekkürler...