PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
istemıyerekte olsa o acıyı tadmak zorunda kaldık
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kobra47" data-source="post: 686556" data-attributes="member: 13540"><p><strong>Ynt: istemıyerekte olsa o acıyı tadmak zorunda kaldık</strong></p><p></p><p></p><p></p><p> sağ olun,elektrık direklerını bile kımseye zarar vermelıyelım diye arazımızın içinden geçirdık kuyuya 100 bin tl masraf giti o para bir kuruşu bile zorumuza gitmedi fakat bu su sayacı nın parası zorumuza giti her şeyin hayırlısı ne diyelım alıştık artık</p><p></p><p></p><p></p><p>bunların çiftçiyle alıp veremedıklerı ne acaba kaybeden onlar olacak zirat odaları zaten türkıyede boş</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>eğer böyle bir ihtiyaç varsa fıratı dicleyı akıtırma baraj yap milet sulasın türkıyede böyle şeyler gerçekten düşünülüyorsa ınanın sevınırız ama keşke diyorum bakın topraklarımız erozyana uğramasın çöl olmasın diye 3 sene önce 150000tl ye netafım basınçlı damlasulama sistemını kurdum devleten bir kuruş hibe bile almadık 5 yıl faizsiz almaya çalıştık alıncaya kadar şeytanın gözü çıktı 1 daire diyarbakırda 1 dükan işyeri 500 dönüm ipotek etırerek o kredıyı 5 yıl faisiz alabildik hanı toprağımızı sevıyorduk hanı çöl olmayacaktı bıde alacağım senede mavı marmara olayında zirat bankası verceğini söyledı sonrada israil firması olduğunu söyleyıp vermedıler nıye gizli genelge yanınlanmiş israil firmalarına verimiyecek diye başka yolara başvurduk nerde kaldı toprak sevgisi nerde kaldı geleceğimiz 1daire 150000tl bir işyerıde 200000tl şuan onlardan aylık 2000tl kıra gelırı alıyorum bunu şunun için söylüyorum değer olmasa bu kadar kıra alamam ve 500 dönümde tarla ipoteklı senede 30000bin tl taksitim var mayıs ayında pamuk desteklemesınden kesiliyor bıde üstüne üstlük bu senede pamuk desteklemesını mayısta vermeme ihtimalıda var onun için keşke geleceğimiz yok olmasa diyebilsek UZAKTAN DAVULUN SESİ HOŞ GELİR</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kobra47, post: 686556, member: 13540"] [b]Ynt: istemıyerekte olsa o acıyı tadmak zorunda kaldık[/b] sağ olun,elektrık direklerını bile kımseye zarar vermelıyelım diye arazımızın içinden geçirdık kuyuya 100 bin tl masraf giti o para bir kuruşu bile zorumuza gitmedi fakat bu su sayacı nın parası zorumuza giti her şeyin hayırlısı ne diyelım alıştık artık bunların çiftçiyle alıp veremedıklerı ne acaba kaybeden onlar olacak zirat odaları zaten türkıyede boş eğer böyle bir ihtiyaç varsa fıratı dicleyı akıtırma baraj yap milet sulasın türkıyede böyle şeyler gerçekten düşünülüyorsa ınanın sevınırız ama keşke diyorum bakın topraklarımız erozyana uğramasın çöl olmasın diye 3 sene önce 150000tl ye netafım basınçlı damlasulama sistemını kurdum devleten bir kuruş hibe bile almadık 5 yıl faizsiz almaya çalıştık alıncaya kadar şeytanın gözü çıktı 1 daire diyarbakırda 1 dükan işyeri 500 dönüm ipotek etırerek o kredıyı 5 yıl faisiz alabildik hanı toprağımızı sevıyorduk hanı çöl olmayacaktı bıde alacağım senede mavı marmara olayında zirat bankası verceğini söyledı sonrada israil firması olduğunu söyleyıp vermedıler nıye gizli genelge yanınlanmiş israil firmalarına verimiyecek diye başka yolara başvurduk nerde kaldı toprak sevgisi nerde kaldı geleceğimiz 1daire 150000tl bir işyerıde 200000tl şuan onlardan aylık 2000tl kıra gelırı alıyorum bunu şunun için söylüyorum değer olmasa bu kadar kıra alamam ve 500 dönümde tarla ipoteklı senede 30000bin tl taksitim var mayıs ayında pamuk desteklemesınden kesiliyor bıde üstüne üstlük bu senede pamuk desteklemesını mayısta vermeme ihtimalıda var onun için keşke geleceğimiz yok olmasa diyebilsek UZAKTAN DAVULUN SESİ HOŞ GELİR [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
istemıyerekte olsa o acıyı tadmak zorunda kaldık
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt