PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
istemıyerekte olsa o acıyı tadmak zorunda kaldık
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="onurs" data-source="post: 686639" data-attributes="member: 24863"><p><strong>Ynt: istemıyerekte olsa o acıyı tadmak zorunda kaldık</strong></p><p></p><p>Öncelikle geçmiş olsun abi üzücü bir durum tam olarak bilmiyorum ama kanunen bi hak aramaya gitsen mi diye düşünüyorum, bu kadar emek vermişsin emeğe mi yanarsın yapılan yanlışa mı, ama şu bi gerçekki bu ülkede hakkıyla ticaret yapan iş yapan hep zor durumda bırakıldı ve bırakılıyor yazık diyorum sadece, baştakilere söyleyecek söz bulamıyorum akşam düşünüyorlar böyle olsun sabah pat yasa o yürürlükte sonucunu düşünen yok.</p><p>Rabbim sonumuzu hayırlı eylesin</p><p></p><p>şimdi senin yaptığın bütün masrafı devlet hibe etse sana tamam ona karşılık saati taksın ama hem para harca hem emek sonrada af edersin enayi yerine konulup Allah vergisi yer altı suyuna para öde sonra R.T.E çıksın tv ye ülke çok iyi çok büyüdük </p><p></p><p>Alinin evi 1 ken 10 olmuş bunun veliye ne faydası acaba?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="onurs, post: 686639, member: 24863"] [b]Ynt: istemıyerekte olsa o acıyı tadmak zorunda kaldık[/b] Öncelikle geçmiş olsun abi üzücü bir durum tam olarak bilmiyorum ama kanunen bi hak aramaya gitsen mi diye düşünüyorum, bu kadar emek vermişsin emeğe mi yanarsın yapılan yanlışa mı, ama şu bi gerçekki bu ülkede hakkıyla ticaret yapan iş yapan hep zor durumda bırakıldı ve bırakılıyor yazık diyorum sadece, baştakilere söyleyecek söz bulamıyorum akşam düşünüyorlar böyle olsun sabah pat yasa o yürürlükte sonucunu düşünen yok. Rabbim sonumuzu hayırlı eylesin şimdi senin yaptığın bütün masrafı devlet hibe etse sana tamam ona karşılık saati taksın ama hem para harca hem emek sonrada af edersin enayi yerine konulup Allah vergisi yer altı suyuna para öde sonra R.T.E çıksın tv ye ülke çok iyi çok büyüdük Alinin evi 1 ken 10 olmuş bunun veliye ne faydası acaba? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
istemıyerekte olsa o acıyı tadmak zorunda kaldık
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt