PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
istemıyerekte olsa o acıyı tadmak zorunda kaldık
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="dolcevita" data-source="post: 687212" data-attributes="member: 1507"><p><strong>Ynt: istemıyerekte olsa o acıyı tadmak zorunda kaldık</strong></p><p></p><p>öncelikle dogru uygulama diyen arkadaşlar sesleniyorum gidin önce kendi yüzme havuzlarınıza kota getirin devletin bütün kurumlarında yüzme havuzları bol bol su kullanıyor keyfe deger tarımda öncelikle salma suyu yasaklamak gerekir cünkü gercekden cok cehalet tarımı yapılıyor bol su var ürün verimi yok toprak altına suyu dsi mi basıyorda sahipleniyor su insanlık hakkıdır allah dünyayı 3 element üzerinden yaratmışdır toprak hava su saten biri biterse kıyamet kopmuş olur gerek duymayız hic kimsede bu konu hakkında kesin yargıya varamaz belki susuzlukdan degilde sudan kaybolacagız kendi evinizden başlayın kota uygulamasına kendi bedeninize kota koyun baklaım bünlük 3 barda su icin canlıların ne zaman su istediginizi biliyormusunuz bilimsel olarak yaklaşın işin icinden cıkabilecekmisiniz bu kanunu onaylayanlar suyun icinde yüzecek ben burda susuzlukda kaybolacam bu zihniyeti onaylıyorsunuz sulu tarım yapmak icin ülkemi degiştirelim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dolcevita, post: 687212, member: 1507"] [b]Ynt: istemıyerekte olsa o acıyı tadmak zorunda kaldık[/b] öncelikle dogru uygulama diyen arkadaşlar sesleniyorum gidin önce kendi yüzme havuzlarınıza kota getirin devletin bütün kurumlarında yüzme havuzları bol bol su kullanıyor keyfe deger tarımda öncelikle salma suyu yasaklamak gerekir cünkü gercekden cok cehalet tarımı yapılıyor bol su var ürün verimi yok toprak altına suyu dsi mi basıyorda sahipleniyor su insanlık hakkıdır allah dünyayı 3 element üzerinden yaratmışdır toprak hava su saten biri biterse kıyamet kopmuş olur gerek duymayız hic kimsede bu konu hakkında kesin yargıya varamaz belki susuzlukdan degilde sudan kaybolacagız kendi evinizden başlayın kota uygulamasına kendi bedeninize kota koyun baklaım bünlük 3 barda su icin canlıların ne zaman su istediginizi biliyormusunuz bilimsel olarak yaklaşın işin icinden cıkabilecekmisiniz bu kanunu onaylayanlar suyun icinde yüzecek ben burda susuzlukda kaybolacam bu zihniyeti onaylıyorsunuz sulu tarım yapmak icin ülkemi degiştirelim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
istemıyerekte olsa o acıyı tadmak zorunda kaldık
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt