PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
istemıyerekte olsa o acıyı tadmak zorunda kaldık
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 687457" data-attributes="member: 25443"><p><strong>Ynt: istemıyerekte olsa o acıyı tadmak zorunda kaldık</strong></p><p></p><p></p><p>Adam almış boruyu ne yapacağı belli olmaz .ARKAMIZA TENCERE KAPAĞI BAĞLAYIPTA GİRELİM BUSAYFAYA. kaza maza çıkar yanlışlık olur. </p><p>Küfür işine çözüm bulamadık.</p><p>Kaldı ki ben deniz kenarında yaşıyorum rakımımız düşük. Biz biliriz ki yer altında deniz suyu ile tatlı su savaş halinde eyer aşırı şekilde tatlı su boşaltılır ise yerine deniz suyu dolar. rakım yüksek bile olsa daha aşağıdakilere aynı olayı yaşatır. OLAYA BEN SİYASİ HARİTADAN BAKMAK YERİNE COĞRAFİ HARİTADAN BAKIYORUM.Eğer aşırı kullanılırise tuzlanır kardeşim bizim ülkemiz yarım ada etrafımız deniz. Devlet çiftçi yada hükümet çiftçi sorunu değil bu hepimizin sorunu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 687457, member: 25443"] [b]Ynt: istemıyerekte olsa o acıyı tadmak zorunda kaldık[/b] Adam almış boruyu ne yapacağı belli olmaz .ARKAMIZA TENCERE KAPAĞI BAĞLAYIPTA GİRELİM BUSAYFAYA. kaza maza çıkar yanlışlık olur. Küfür işine çözüm bulamadık. Kaldı ki ben deniz kenarında yaşıyorum rakımımız düşük. Biz biliriz ki yer altında deniz suyu ile tatlı su savaş halinde eyer aşırı şekilde tatlı su boşaltılır ise yerine deniz suyu dolar. rakım yüksek bile olsa daha aşağıdakilere aynı olayı yaşatır. OLAYA BEN SİYASİ HARİTADAN BAKMAK YERİNE COĞRAFİ HARİTADAN BAKIYORUM.Eğer aşırı kullanılırise tuzlanır kardeşim bizim ülkemiz yarım ada etrafımız deniz. Devlet çiftçi yada hükümet çiftçi sorunu değil bu hepimizin sorunu. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
istemıyerekte olsa o acıyı tadmak zorunda kaldık
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt