PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
İthalat
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="musdi60" data-source="post: 1259173" data-attributes="member: 47449"><p>Siz asıl patlağı sıkıntıyı 2019 da göreceksiniz,</p><p>Girdi maliyetleri %90 arttı ,fakat sattığımız ürün fiyatı 2018 fiyatlarıyla aynı olur veya dahada az olacak </p><p>Örneğin,</p><p>2018</p><p>Dap gübre 90 TL idi</p><p>Üre 65 TL idi </p><p>Mazot 5 TL bandındaki</p><p>En ucuz mısır tohumu 350 TL civari</p><p>Ürünler ,</p><p>Mısır ortalama 1 TL</p><p>Buğday 90 krş </p><p>Arpa 80_85 krş </p><p>Gelelim 2019 a</p><p>Dap 145 TL </p><p>Üre 108 TL </p><p>Mazot şuan 6,15 civarı bahara dahada artar </p><p>350 TL'lik mısır tohumu enaz 500 olur diyorlar </p><p>Tarım ilaclarindaki fahiş artışı demiyorum bile .</p><p>Gelelim ürünlerimizin fiyatlarına </p><p>Bu haliyle gümrükler sifirlanip ithalatın önünü açtıkları için benim tahminim </p><p>Mısır 90 krş bandında ancak olur </p><p>Buğday değişmez 80,85 krş </p><p>Arpa oda değişmez </p><p>Diğer ürünler onlarda değişmez yani 2019 da kimse borç öderim diye heveslenmesin </p><p>ALLAH yar ve yardımcımız olsun</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="musdi60, post: 1259173, member: 47449"] Siz asıl patlağı sıkıntıyı 2019 da göreceksiniz, Girdi maliyetleri %90 arttı ,fakat sattığımız ürün fiyatı 2018 fiyatlarıyla aynı olur veya dahada az olacak Örneğin, 2018 Dap gübre 90 TL idi Üre 65 TL idi Mazot 5 TL bandındaki En ucuz mısır tohumu 350 TL civari Ürünler , Mısır ortalama 1 TL Buğday 90 krş Arpa 80_85 krş Gelelim 2019 a Dap 145 TL Üre 108 TL Mazot şuan 6,15 civarı bahara dahada artar 350 TL'lik mısır tohumu enaz 500 olur diyorlar Tarım ilaclarindaki fahiş artışı demiyorum bile . Gelelim ürünlerimizin fiyatlarına Bu haliyle gümrükler sifirlanip ithalatın önünü açtıkları için benim tahminim Mısır 90 krş bandında ancak olur Buğday değişmez 80,85 krş Arpa oda değişmez Diğer ürünler onlarda değişmez yani 2019 da kimse borç öderim diye heveslenmesin ALLAH yar ve yardımcımız olsun [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
İthalat
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt