PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
iyi kabayem, kötü kabayem (otyem, kuruot)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
Mesaj
<blockquote data-quote="erenkilic" data-source="post: 1422400" data-attributes="member: 60079"><p>Kaba yem de kaliteyi arttırmak için bu yıl yoncalari sıkmalı çayır biçme makinesi ile biçmeyi düşünüyorum. Tamburla biçildiğinde kuruyana kadar sap ağarıyor ve besin değerlerini kaybediyor. Bununla ilgili bir makale aradım ama bulamadım bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim. Birde işin makine kısmı var yerli sıkmalı diskli makinelerden ne kadar randıman alınabilir? Dekara yakıt, arıza, masraf olarak Tamburlu ile kıyaslayabilecek varmı?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="erenkilic, post: 1422400, member: 60079"] Kaba yem de kaliteyi arttırmak için bu yıl yoncalari sıkmalı çayır biçme makinesi ile biçmeyi düşünüyorum. Tamburla biçildiğinde kuruyana kadar sap ağarıyor ve besin değerlerini kaybediyor. Bununla ilgili bir makale aradım ama bulamadım bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim. Birde işin makine kısmı var yerli sıkmalı diskli makinelerden ne kadar randıman alınabilir? Dekara yakıt, arıza, masraf olarak Tamburlu ile kıyaslayabilecek varmı? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevapla
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
iyi kabayem, kötü kabayem (otyem, kuruot)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Üst
Alt