JCB-Automate

dünyanın EN önde gelen kazıcı-yükleyicisinden yeni AUTOMATE.. adından da anlaşılacağı üzre aslında operatörün yapması gereken 3-5 kalem işi otomotik kendi yapıyo..

yerli pazarın Lideri Hidromekte yeni serilerle karşılık versede bu JCB hakkaten kazıcı-yükleyicinin kitabını yazmış..

JCB Automate

JCB - How to use Automate

Ynt: JCB-Automate

harbiden JCB 5.. ama Hidromek fazla 8-10 gibi..

sırrı yok malzemeden çalmış hırkızlar.. hidromekte başka bi yönden geçemeyince 'bak o 5 bijon bizimki 8-10' demek için fazla fazla koymuş işte :)

o değilde yerli malı yurdun malı diyip Hidromekle hata ettik galiba JCB almayıp.. şimdi videolarıyla avunuyoz..

hep derlerya 'şimdiki aklım olsa' diye.. siz yinede bana sormadan kazıcı-yükleyici almayın:)

Hidromek ülke içi pazarda lider.. 50 kadar ülkeye mal veriyo.. 2. eli-bayi/servis ağı vs hep güçlü ama.. kendi özgül-çıplak değeri vasatın biraz üstü derim..

motor alırken 6 ay düşündük, 6 ay araştırdık..

Hidromeği ezbere aldık gitti:) güzel kullanıyoz ama vasatın bi adım ötesi o kadar.. (kimisi öve öve bitiremez ama gerçek bu).

UÖZKAN.77 link=topic=78285.msg926209#msg926209 date=1413319562' Alıntı:
hep derlerya 'şimdiki aklım olsa' diye.. siz yinede bana sormadan kazıcı-yükleyici almayın:)

Hidromek ülke içi pazarda lider.. 50 kadar ülkeye mal veriyo.. 2. eli-bayi/servis ağı vs hep güçlü ama.. kendi özgül-çıplak değeri vasatın biraz üstü derim..

motor alırken 6 ay düşündük, 6 ay araştırdık..

Hidromeği ezbere aldık gitti:) güzel kullanıyoz ama vasatın bi adım ötesi o kadar.. (kimisi öve öve bitiremez ama gerçek bu).
o zaman sordum sence cat mı volvo mu jcb mi

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt