JD 2030 İle ot biçme balya yapımı yükleme

Ynt: JD 2030 İle ot biçme balya yapımı yükleme

Teşekkürler Garadayı, eline sağlık.. Balya makinası telli olmasa herşey on numara.. Birde 8066 neden zincirle dolaşıyor..?

Paylaşım için tşk Balya işinin ticaretinimi yapıyorsunuz yoksa hayvanlarınızmı var şayet varsa işletmenizin fotolarını palaşırsanz seviniriz

Bizim yörede arazilerimiz genelde bayır ot biçmeyle balya yaparken çalışırken traktör rampada ve inişde kaymasın diye zincir takmak zorundayım ...:D

bende samsundanım. vidyoyu çok beğendim ellerine sağlık. yalnız balya makinasına neden 2030 u takmadın. çok seri gider işte. balyada jd kadar seri çalışanını görmedim.

evet. john deereyi görünce bendekini özledim. indim garaja biraz önce benim 2030 u sevdim okşadım. evlat evlatt... :D :D :D

HELAL BE JOHN DEERE YE BAK ASLAN ASLAN MAŞALLAH TAM BİR ÇİFÇİ MAKİNASI (İŞİ BİLENLERE)...

ARKADAŞLAR BENİM ATÖLYEM VAR DÜKKANIMDA 1 BOYUNCA ÇALIŞTIM HERYERİ SÜPER OLDU ŞANZUMAN VE MOTOR SÜPER DOKUNMADIM AMA KAPORTA BURÇLAR YANİ KISACASI FABRİKADAN YENİ ÇIKMIŞ GİBİ OLDU NE İŞLEM YAPTIYSAM HEPSİNİ NİN RESMİNİ ÇEKTİM SIRASIYLA JOHN DEERE 2130 RESTARASYON ONLARIDA YÜKLEYECEĞİM YAPTIM KOMPLE SIFIR GİBİ OLDU...

NOT:BENİM ASLANIN DİĞERİ....

JOHN DEERE ' Yİ İŞİ BİLEN ALIR..