John Deere 1188 + Tabla(ayçiçek-Sunfower- kesimi için)

wveonc.jpg

http://freakshare.net/files/tjme2sit/JD1188-cutter.rar.html

Ynt: John Deere 1188 + Tabla(ayçiçek-Sunfower- kesimi için)

bu yamayı direk belgelerim- mods a yükledim oyunda gözüküyor satın aldım fakat binip çalıştıramıyorum ,çalışmıyor.

1967mustang link=topic=26366.msg222610#msg222610 date=1255804918' Alıntı:
bu yamayı direk belgelerim- mods a yükledim oyunda gözüküyor satın aldım fakat binip çalıştıramıyorum ,çalışmıyor.

29c19vo.png

arkdaşlar bni mazur görn ama ayçiçek soya diyorsunuz bunlar yama mı yoksa oyunu gelştrip mi bunlar çıkıo ekmek içn çok araştrdm yardmcı olandan şmdiden (Allah) razı olsn

TToLgAAMeSe link=topic=26366.msg255512#msg255512 date=1266850715' Alıntı:
arkdaşlar bni mazur görn ama ayçiçek soya diyorsunuz bunlar yama mı yoksa oyunu gelştrip mi bunlar çıkıo ekmek içn çok araştrdm yardmcı olandan şmdiden (Allah) razı olsn

Oyunun haritasındaki (haritaya göre değişir)ekilen ve kesilen ürün çeşitleridir.

başkanım yani farklı mod falan mı eklemeliyz haritaya göre dğişir derken ben şmdi mesela ayçiçği ekmek istiyorum ekici elemanı alıyorum fakat 5 çeşt war adamlar 24 çeşt ürün ekmşler resimde gördm

slm arkadaşlar ben bu yamayı yükledim fakat çok kasıyor ve çalışmıyor del den

elturco sn bu işi kavramışsın helal olsun bana senin oynadığın haritanın resmini ve linkinin bu konuya koyarmısın?

bu yama oyunda gözüküyo ama ayçiçeği biçmeğe uğraşıyorum biçmiyo