John Deere 5065E Badem Yeri Sürümü (4/14 pulluk)

Badem ekeceğimiz tarlanın taşını topladıktan sonra pullukla sürüm yaparak yer hazırlığına devam ediyoruz. Bundan sonra kültivatörle sürülüp fidan yerleri belirlenecek ve burgu ile çukurlar açılacak. Yılbaşından sonra da kısmet olursa ekim yapılacak.

Pullluk biraz büyük geldi ama bunu ancak bulabildik. Aslında 3/14 olsaydı keşke daha iyi bir sürüm olurdu.

Bizde tarım il müdürlüğü desteğiyle 2 tl den 190 adet chandler ceviz fidanı aldık nasipse haftasonu dikim işlemini yapacağız.Dikim sırasında uygulamak için TSP aldım bana yarım çay bardağı önerildi fakat bana az geldi var mı bu konuda öneriniz ?

Badem ekeceğimiz tarlanın taşını topladıktan sonra pullukla sürüm yaparak yer hazırlığına devam ediyoruz. Bundan sonra kültivatörle sürülüp fidan yerleri belirlenecek ve burgu ile çukurlar açılacak. Yılbaşından sonra da kısmet olursa ekim yapılacak.

Pullluk biraz büyük geldi ama bunu ancak bulabildik. Aslında 3/14 olsaydı keşke daha iyi bir sürüm olurdu.

Bereketli olsun, traktör gayet güzel sürüyor, toprakta güzel devriliyor, Aslında biraz hızlı gitmiş olsa bu seferde kaya/taş vb nedenlerden ötürü malzeme kırma olasılığı da var. Bence bu şekil iyi.