PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
John Deere 5075e
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="baran705" data-source="post: 1396714"><p>5075e bana kalirsa türk ciftcisi icin buyuk arizileri olmayan yani 3 5 en fazla tek parca 20 25 donum tarlasi olan toplamda 200 250 dönum yeri olup durumuda elverişli almişken biraz daha kalitelesini alayim diyenlerin traktörü ben de inceledim videolarini 3 şeyi beğenmedim</p><p>1. 3 silindir olmasi case 75c deki gibi kucuk hacimli 4 silindir olsaydi keşke </p><p>2. Dingil acikligi toplam uzunluk tamam manevrasi iyi olsun diye kivrak olsun diye dingil acikligi bir tik daha düşüķ ama en azinda 2.35 felan olmali bence.</p><p>3. Kaldirma kapatisesi 1 seviye daha iyi olabilir</p><p>Bunlardan 1 ve 2 yi yapsalar td75 ler case 75c ler felan unutulur bence buda saten jd yi bana göre tr pazarina yeniden sokar ya 75 beygir alti icin iyi alternatif sunucaklar yada 85 130 beygir arasindaki m serisi 5m 6m serisi trakörlerini cok uygun kar marji ile satarak mf in nh in avrupa trakörlerinin pazar payini alicaklar.</p><p>Diğer türlü sifiri ikincilenin 2 kati fiyati olan her senede bir servis, bayi degişen bir marka olmaya devam ederler. Bu benim düşüncem</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="baran705, post: 1396714"] 5075e bana kalirsa türk ciftcisi icin buyuk arizileri olmayan yani 3 5 en fazla tek parca 20 25 donum tarlasi olan toplamda 200 250 dönum yeri olup durumuda elverişli almişken biraz daha kalitelesini alayim diyenlerin traktörü ben de inceledim videolarini 3 şeyi beğenmedim 1. 3 silindir olmasi case 75c deki gibi kucuk hacimli 4 silindir olsaydi keşke 2. Dingil acikligi toplam uzunluk tamam manevrasi iyi olsun diye kivrak olsun diye dingil acikligi bir tik daha düşüķ ama en azinda 2.35 felan olmali bence. 3. Kaldirma kapatisesi 1 seviye daha iyi olabilir Bunlardan 1 ve 2 yi yapsalar td75 ler case 75c ler felan unutulur bence buda saten jd yi bana göre tr pazarina yeniden sokar ya 75 beygir alti icin iyi alternatif sunucaklar yada 85 130 beygir arasindaki m serisi 5m 6m serisi trakörlerini cok uygun kar marji ile satarak mf in nh in avrupa trakörlerinin pazar payini alicaklar. Diğer türlü sifiri ikincilenin 2 kati fiyati olan her senede bir servis, bayi degişen bir marka olmaya devam ederler. Bu benim düşüncem [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
John Deere 5075e
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt