Joystick Sorunu

Ben bir soru sormak istiyorum joystick kol aldım ama farmıng sımulator de optionsdan kontrollere tıklayınca öle kalıyor kontrollerı joystick yapamıyorum oyundan atıyor acaba joystick ile oynanmıyormu ? teşekkürler

Ynt: Joystick Sorunu

Direksiyon seti alalım akşamları süreriz zuha-*-s

Bu arada sorun kurulumda olabilir yanlış usb girişine takmış olabilirsin kabloyu.

Yanlışa taksam kolum çalışmaz diye düşünüyorum ayrıca kolu çıkarıpda denedım gene kontrollere giremiyorum baştan kurucam galiba oyunu

Oyunu tekrar kurdum iso sunu indirerek ama gene options dan kontrollere girdiğimde cevap alamıyorum w7 x64 kullanıyorum bundan olabilirmi yada sizdede aynı sorun oluyormu ?

Yok ben sorunu anlatamadım gaLiba Kasma falan olmuyor bilgisayarım canavar gibi 3 aylık daha Bendeki tek sorun Optionsdan Kontrollere tıkladığım zaman oyundan atıyor tekrar kurdum gene aynı sizdede böyle bir sorun oluyormu

Sorunu anladık ama çözümü bilmediğimiz için yardımcı olamıyorum malesef.Ben klavyeden oynuyorum herhangi bir sorun olmuyor.

Şimdi arkadaşım bende gamepad seçiyorum save deyince oyundan çıkıyor. Sonra 1-2 saniye sonra oyuna tekrar giriyor. Bu oyunda böyle. Diğer ayarlarla oynayıp kaydetmek istediğinizde oyundan çıkıp geri giriyor. Oyunun huyu böyle

Ben o ekrana gelebilsem herşeyi halledicem zaten controlls e tıkladıqım gibi oyundan atıor :) tekrarda kurdum oyunu gene aynı başka bişi war galiba

ustam x padder ı bi dene google a yaz
klavyeden istediğin tuşu joystige yüklüyosun orneyin ön yükleyici tuşlarını bul kaydet olur program xpadder