PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Kaç Amper Kaynak Makinesi Alayım ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Yaşar Akgün" data-source="post: 1363907" data-attributes="member: 60401"><p>Senin kullanacağın elektrot maksimum 3.25 onada 140/160 amper fazlasıyla yeterli. Ben 160 amperi sadece demir keserken kullanıyorum geri kalan işlerde 115 3.25, 2.5 için demire göre 100 ve aşağı düşürüyorum. Bu işin çok ehli değilim kaynak işini yakın köyden tersanede kaynakçılık yapan arkadaştan öğrendim. Makineler arasında fiyat farkı olsada hepsi aynı parçaları kullanır dikkat edilmesi gereken en önemli husus içinde transistörlü elektronik kart olduğu için su ve nemli ortamdan uzak durması harici hiç bir şey olmaz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Yaşar Akgün, post: 1363907, member: 60401"] Senin kullanacağın elektrot maksimum 3.25 onada 140/160 amper fazlasıyla yeterli. Ben 160 amperi sadece demir keserken kullanıyorum geri kalan işlerde 115 3.25, 2.5 için demire göre 100 ve aşağı düşürüyorum. Bu işin çok ehli değilim kaynak işini yakın köyden tersanede kaynakçılık yapan arkadaştan öğrendim. Makineler arasında fiyat farkı olsada hepsi aynı parçaları kullanır dikkat edilmesi gereken en önemli husus içinde transistörlü elektronik kart olduğu için su ve nemli ortamdan uzak durması harici hiç bir şey olmaz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Kaç Amper Kaynak Makinesi Alayım ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt